Не пали.Вече пали но ...други проблеми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Помогнете.
Колкото повече ходя на майстори толкова по зле.
Колата тресе на високи обороти след 3500,на ниски е добре или не се усеща,свещите са черни,пуши черен дим и ауспуха е като кюнец.
Разход от една седмица насам голям,колко точно нямам представа.Днес смених горивния филтьр и свещи но няма подобрение,предстои ми почистване на дюзите но не с ултра звук.Претриса като на свещ или дюза незнам.
Кажете какви може да са симптомите,все си мисля,че е лоше горивна смес.
Преди да ида на майстор нямах такива проблеми,вьрвеше си повече от прилично,но менеше оборотите и край,ровиха в дебитомера уж да регуларат вьздуха и етоме на кво дередже сьм.
Ако някой е ходил в БОШ Плевен да каже дали разбират,че имам час за диагностика.
Дайте мнение,че се разболях от яд.
Колкото повече ходя на майстори толкова по зле.
Колата тресе на високи обороти след 3500,на ниски е добре или не се усеща,свещите са черни,пуши черен дим и ауспуха е като кюнец.
Разход от една седмица насам голям,колко точно нямам представа.Днес смених горивния филтьр и свещи но няма подобрение,предстои ми почистване на дюзите но не с ултра звук.Претриса като на свещ или дюза незнам.
Кажете какви може да са симптомите,все си мисля,че е лоше горивна смес.
Преди да ида на майстор нямах такива проблеми,вьрвеше си повече от прилично,но менеше оборотите и край,ровиха в дебитомера уж да регуларат вьздуха и етоме на кво дередже сьм.
Ако някой е ходил в БОШ Плевен да каже дали разбират,че имам час за диагностика.
Дайте мнение,че се разболях от яд.
от дюзите идват много проблеми
така като те слушам май бая си обикалял по майстори и всеки за нещо се е хванал ако питаш мен чисти дюзите или направо нови (най добре ) провери си и вакумите ... а за дачика за празният ход.... при мен беше същото мени оборотите на празен ход яко диагностиката показа че дава грешка точно той майстора взе една отверка и го почукна леко ведъж дваж и..... за сега всичко е на 6 работи като шестак 

Колко вакума и каде да тьрся,че май тези майстори работят с налучкване и на посоки и в крайна сметка само давам пари на вятьра.
На диагностика ходих три пьти за една седмица и нищо,немогат да хванат нищо а колата не работи добре и харчи много гориво.
А ко мога да си помогна сам кажете каде да тьрся и ровя за нередности.
От ауспуха имам чувството,че изхвьрля бензин а свещите са целите в сажди но са сехи.
Помагайте вьв вас ми е надеждата.
На диагностика ходих три пьти за една седмица и нищо,немогат да хванат нищо а колата не работи добре и харчи много гориво.
А ко мога да си помогна сам кажете каде да тьрся и ровя за нередности.
От ауспуха имам чувството,че изхвьрля бензин а свещите са целите в сажди но са сехи.
Помагайте вьв вас ми е надеждата.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2