спешно помощ!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
спешно помощ!!!!!!
здравейте пак аз
Начи предно ляво колело ми е леко блокирало спирачката ми задаржа как е проблема според вас и каде в пловдив да го оправя и колко сриват накладките предните само за едната страна например как да оправя това нещо бе хорица не искам да задаржа а да си варви скоро ще ходя в софия и ми трябват барзи отговори да мога да го оправя по барзо щото няма с кво др да ида пак е спешно ХЕЛПП!!!!!
Начи предно ляво колело ми е леко блокирало спирачката ми задаржа как е проблема според вас и каде в пловдив да го оправя и колко сриват накладките предните само за едната страна например как да оправя това нещо бе хорица не искам да задаржа а да си варви скоро ще ходя в софия и ми трябват барзи отговори да мога да го оправя по барзо щото няма с кво др да ида пак е спешно ХЕЛПП!!!!!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Спирачните маркучи. Смени си на всички колела, защото скоро ще ти задържи и друго. 

Never mistake motion for action...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Re: спешно помощ!!!!!!
go4et0o написа:здравейте пак аз
0888720808 - Росен
тва е твоя човек
намира се в кичука до ресторант камината или нещо подобно
на пере тошев
обади му се и той ще ти обясни точно
но иначе взима евтино и работи много добре
4 8 15 16 23 42
4 мнения
• Страница 1 от 1