Подгряващи седалки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pagu1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530, М54В30
Подгряващи седалки
Здравейте,
Днес свалях и заварявах шоферската седалка, че ми беше счупена и останах приятно изненадан, че под седалката има реотан за подгряване. Искам да допълня, че салонът е от купе"96г., а колата ми е седан"93.
Под седалката има две букси, но към тях няма никакъв кабел.
Знае ли някой дали има някъде инсталация за подгряващите седалки, или трябва да се прави и евентуално съвет как да стане това?
Днес свалях и заварявах шоферската седалка, че ми беше счупена и останах приятно изненадан, че под седалката има реотан за подгряване. Искам да допълня, че салонът е от купе"96г., а колата ми е седан"93.
Под седалката има две букси, но към тях няма никакъв кабел.
Знае ли някой дали има някъде инсталация за подгряващите седалки, или трябва да се прави и евентуално съвет как да стане това?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Щом не е имала фабрично,ще ти се наложи да пускаш кабели и да прекарваш инсталация...не искам да те плаша,но ако не си намериш копчета втора ръка,едно ново е 200лв в дару кар...това само копчетата при запалката 

ре
Не се плаши толкова! Работещи в отлично състояние се намират за по 20-30 лв. бройката 

///M Club Member
Re: ре
///MapTo написа:SkyWalker написа:...
Я намери едни,че ми трябват...![]()
![]()
Аз си намерих за мен и то съвсем наскоро. Има тема в "Продава". Един съфорумец от Франция намира дребни части на добри цени. Пробвай там!
ПП: Какво стана с нашата сделка? Малко несериозно се отнесе! Можеше да кажеш, че се отказваш

///M Club Member
- ///MapTo
-
-
SkyWalker написа:ПП: Какво стана с нашата сделка? Малко несериозно се отнесе! Можеше да кажеш, че се отказваш
Далеч не съм се отказал,но един женски индивид с токчето си леко ми пукна барчето около скоростния лост и се опасявам,че в този му вид няма да ти хареса...иначе,идвай и си ги взимай..добре дошъл си

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- ///MapTo
-
-
Enslaving_Lecher написа:да ти имам проблемаедин женски индивид с токчето си леко ми пукна барчето около скоростния лост
Е проблем си е...сега ми грознее таблото...

Айде стига сме разваляли темата
///MapTo написа:SkyWalker написа:ПП: Какво стана с нашата сделка? Малко несериозно се отнесе! Можеше да кажеш, че се отказваш
Далеч не съм се отказал,но един женски индивид с токчето си леко ми пукна барчето около скоростния лост и се опасявам,че в този му вид няма да ти хареса...иначе,идвай и си ги взимай..добре дошъл си
Дай снимки и естествено коментар на цената заради... как да кажа

///M Club Member
- ///MapTo
-
-
SkyWalker написа:Дай снимки и естествено коментар на цената заради... как да кажа... дефекта
Снимки утре,а причинителя на дефекта искаш ли да ти го снимам?

Кажи с колко ел.стъкла си,че има тук една оферта за друго здраво махагоново барче,току виж съм те уредил..
///MapTo написа:SkyWalker написа:Дай снимки и естествено коментар на цената заради... как да кажа... дефекта
Снимки утре,а причинителя на дефекта искаш ли да ти го снимам?![]()
![]()
Кажи с колко ел.стъкла си,че има тук една оферта за друго здраво махагоново барче,току виж съм те уредил..
И "причинителя" както и точната поза довела до "щетата". Ако барчето е на koyota не го искам, защото е много далеч от оригиналното (без сърдити и лоши чувства). ел. Стъклата ми са четири

///M Club Member
12 мнения
• Страница 1 от 1