Колко ще струва ремонта на това БМВ 316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
aisikterix написа:В Дупница бе човек яз си взех от там 316и купе за 4400 с климатроник два аербега ABS и всички курци палци и чисто нов мотор .аиде не на всеки домъкнат от вънка е нов но все пак цените там са прилични да не кажа ниски в сравнение с вътрешноста на страната .значи говириме за цени летото на 2007 особенно юли![]()
![]()

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
aisikterix написа:В Дупница бе човек...

Те направо без пари са ти я дали..че и с нов мотор...баба в неделя ли ти казаха,че я е карала?

Към автора на темата..не си заслужава тази кола,повярвай ми

Има къде къде по-читави и визуално по-добри автомобили,а и на този ремонта ще му излезе поне 2000-2500 ако искаш да стане кола от това

г
amd написа:Не ги разбирам много тия работи, ама гледам е цепната точно в колонката, а това май не е добре. Аз лично не бих искал да карам удряна кола.
И откъде знаеш, че твойта не е удряна?
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
aisikterix написа:В Дупница бе човек яз си взех от там 316и купе за 4400 с климатроник два аербега ABS и всички курци палци и чисто нов мотор .аиде не на всеки домъкнат от вънка е нов но все пак цените там са прилични да не кажа ниски в сравнение с вътрешноста на страната .значи говириме за цени летото на 2007 особенно юли![]()
![]()
Цените са прилични, но да не те накарат тези от Дупница да се хванеш за палците.

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Колега може да се оправи не се притесняваи ако само това е удара взимаи колата и я вкарваи в някои сервиз. Нещото което ще ти излезне съпо е боята моята е същата 1 кам 1 с тая на снимката .Та за боята имах една черта направена от някои любезен комшия с пирон или незнам ко си и ми излезна боядисването 150 лева (само задния калник)та в твоя случаи и вратата . Но ще се оправи изобщо няма да си личи ако питаш мен
аз съм човека които ти требва
Къде я продават тая да хода да им искам джантите
аз съм човека които ти требва
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
amd написа:До 1500 да я дава да, ама 2500...То за 3000 и нещо да си вземеш здрава кола баси.
каде точно ги дават тия бававрки за по 3 и нещо че да не блъскам път до Германия ам да ги товаря от тука

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
да бе за 4400лв. друг пат сигуно и е имало нещто или е била карана във БГ.aisikterix написа:В Дупница бе човек яз си взех от там 316и купе за 4400 с климатроник два аербега ABS и всички курци палци и чисто нов мотор .аиде не на всеки домъкнат от вънка е нов но все пак цените там са прилични да не кажа ниски в сравнение с вътрешноста на страната .значи говириме за цени летото на 2007 особенно юли![]()
![]()
Колега аз като гледам колицата не е много ударена даже предполагам че и колонката не е мръднала обаче ако не искаш да имаш 20 кила кит по колата задния панел прага и вратата трябва да се сменят. Поинтересувай се от цените на врата и панела аз утре ще питам един познат колко парички за смяната.Боядисването ти е около 100 кинта на детайл като можеш да си намериш и за по малко парички...
- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
стан написа:aisikterix написа:В Дупница бе човек...
Не мерси
от дупница и колело няма да си взема!!!Сичките кошници там са италянки,карал ги е доктор,баба която е карала децата на училище което разбира се е на 100 м и куче в багажника....
НЕ МЕРСИ

Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2