Въпрос за 325ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Въпрос за 325ТДС
Здравейте на всички!
днес ходих да гледам едно е36 2.5 тдс 97 набор. На външен вид всичко му е наред, няма следи от удари (занимавам се с ремонт - боядисване и кърпене на автомобили, тъ мога да го позная) има си доста екстрички
Но дотук с хубавите неща, защото започват лошите.
При опит да запаля колата, тя не пожела да го направи, стана номера след подаването на газ, от второто - третото връткане (поизчаках я да нагреят свещите). При форсиране отзад изпуши доста черен дим. Отварям капака и що да вида - от помпата му за нагнетяване на горивото тече нафта и то не кат да е, а бая ручене. Естествено не може да се свали помпата, за да я видя от какво е така, тъ да предположимм, че е най-сериозното - заминала си е.
Колко пари струва нова такава помпа и колко втора ръка...
днес ходих да гледам едно е36 2.5 тдс 97 набор. На външен вид всичко му е наред, няма следи от удари (занимавам се с ремонт - боядисване и кърпене на автомобили, тъ мога да го позная) има си доста екстрички
Но дотук с хубавите неща, защото започват лошите.
При опит да запаля колата, тя не пожела да го направи, стана номера след подаването на газ, от второто - третото връткане (поизчаках я да нагреят свещите). При форсиране отзад изпуши доста черен дим. Отварям капака и що да вида - от помпата му за нагнетяване на горивото тече нафта и то не кат да е, а бая ручене. Естествено не може да се свали помпата, за да я видя от какво е така, тъ да предположимм, че е най-сериозното - заминала си е.
Колко пари струва нова такава помпа и колко втора ръка...
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Ако смяташ че двигателя на този автомобил е читав откъм бутало-цилиндровата група и коляно-мотовилковия механизъм (то и другите работи му прегледай де), ГНП е много добър повод за сериозна корекция в цената. Това обаче трябва да се прецени на място от теб или някой друг имащ отношение към такива неща! Вероятно автомобила който си харесал е на сериозен километраж, но това все пак не е достатъчен аргумент да се отказваш, като същевременно не забравяш че предлагането в момента на автомобили втора употреба е пиково и коли бол. Ако не е тая, други са на ред за нови собственици! Успех!
Последна промяна КУНИ на 24 Окт 2007, 23:02, променена общо 1 път
- EnimEn
- ентусиаст
-
абе и повдигачите малко и тропат ...
колко струва, ориентировачно, една ГНП и един повдигач (тая дизеларка трябва да е с 12?) , че май бая солено ще ми излезе ....
иначе на външен вид е картинка, с много екстри и е новичка ..
колко струва, ориентировачно, една ГНП и един повдигач (тая дизеларка трябва да е с 12?) , че май бая солено ще ми излезе ....
иначе на външен вид е картинка, с много екстри и е новичка ..
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
не се коси колега,ако не ме лъже памета бяха по 32 лв. немските а помпата може да намериш и втора употреба доста читава някои колеги продават разглобени тдс-и така че няма страшно пък и за това сме насреща които с каквото може би ти помогнал а иначе това е един много добър автомобил,но пък ги натискаи за цената колкото можеш надолу иначе колегите над мен са прави бая има в момента на нашия пазар
А лично моя съвет е да не ги гледаш тия за по 6к за да не останеш с усещането че ГНП-то ти е най-малкия проблем..........аиде и скоро ти пожелавам да се похвалиш с нова придобивка от любима та ни на всички тук марка
Viva BMW Club Bulgaria
А лично моя съвет е да не ги гледаш тия за по 6к за да не останеш с усещането че ГНП-то ти е най-малкия проблем..........аиде и скоро ти пожелавам да се похвалиш с нова придобивка от любима та ни на всички тук марка

Viva BMW Club Bulgaria
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!

- EnimEn
- ентусиаст
-
а ттва че не иска да пали като хората може би е от ГНП-то, а ?
За смяната на помпата, аз ще си я сменя, дали ще стигнат 1000 лева? Не знам как са им цените, а и ще идат още близо 500 са повдигачи...
инае как да се мъча да намаля цената, като това е в автокъща, топла - топла, от миналата седмица е колицата вкарана (италия)
С дигателен климатроник, кожа, ASC, Ел пакет и т.н.
За смяната на помпата, аз ще си я сменя, дали ще стигнат 1000 лева? Не знам как са им цените, а и ще идат още близо 500 са повдигачи...

инае как да се мъча да намаля цената, като това е в автокъща, топла - топла, от миналата седмица е колицата вкарана (италия)

С дигателен климатроник, кожа, ASC, Ел пакет и т.н.

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Колега дай адреса на тази автокъща. Като за една седмица отидем 4-5 човека и не ни хареса цената на колата (ще обърнем спец внимание на ГНП и т.н.), ще видиш как ще са "мн заинтересовани" от твоето повторно преглеждане на колата. Все си мисля, че като видят колко хора се отказват ще ти направят по-сериозна отстъпка. Този номер го правя редовно с недвижими имоти и почти винаги хваща дикиш.
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
The Shadow написа:Колега дай адреса на тази автокъща. Като за една седмица отидем 4-5 човека и не ни хареса цената на колата (ще обърнем спец внимание на ГНП и т.н.), ще видиш как ще са "мн заинтересовани" от твоето повторно преглеждане на колата. Все си мисля, че като видят колко хора се отказват ще ти направят по-сериозна отстъпка. Този номер го правя редовно с недвижими имоти и почти винаги хваща дикиш.

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!

Мантинела Тунинг !!!

- EnimEn
- ентусиаст
-
благодаря Ви много за отзивчивостта, но не съм от София ...
просто исках да си направя някоя сметка като взема колата още колко отгоре трябва да дам
ГНП, повдигачи, може би и свещи, гуми, музичка
просто исках да си направя някоя сметка като взема колата още колко отгоре трябва да дам
ГНП, повдигачи, може би и свещи, гуми, музичка

- EnimEn
- ентусиаст
-
Bmw 325 E36 написа:Абе щом е бмв и 316да е го взимаи
да го взема, но не знам дали ще ми стигнат парите за ремонт.
към 400 лв за повдигачи, 1000 лева за ГНП (толкова ли е?) 600-700 за гуми
абе ша ми трябват още 2-3 над колата ...
за тва исках да разбера как въвят тези ГНП-та ..
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
абе тая помпа може да е само за профилактика бе гарнитурки и мойта течеше след смяната им 14к км нищо не тече даже не сълзи !
- EnimEn
- ентусиаст
-
их тея гарнитурки ... то си ручеше, не сълзеше, не капеше - ручеше.
+ тва имаше един турбо твърд маркуч излизащ от двигателя, ама не моа си спомна кой е точно, но ако е от радиатора към двигателя (то май друг ...) - кофти работа, а?
+ тва имаше един турбо твърд маркуч излизащ от двигателя, ама не моа си спомна кой е точно, но ако е от радиатора към двигателя (то май друг ...) - кофти работа, а?
Здравей,
Колега ГНП в продава подфорума имаше за 500 лв, провери там http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=64605&highlight=%EF%EE%EC%EF%E0 . Може да не е развалено ГНП'то а само да е прецакано уплатненията (гарнитурите). Провери също и тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62681&highlight=%F2%E5%F7
Поздрави
Колега ГНП в продава подфорума имаше за 500 лв, провери там http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=64605&highlight=%EF%EE%EC%EF%E0 . Може да не е развалено ГНП'то а само да е прецакано уплатненията (гарнитурите). Провери също и тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62681&highlight=%F2%E5%F7
Поздрави
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
EnimEn написа:их тея гарнитурки ... то си ручеше, не сълзеше, не капеше - ручеше.
Mного кофти щом надува системата в най добрия случай е гарнитура на главата

Помпа нова 1700лв. втора употреба 500.
Разглабяне и сглабяне на мотора 500лв. гарнитура за главата 150лв. гарнитура за капака на клапаните 80лв.
Е ти си направи сметката дали все още я искаш тая кола

трябва да ти я дават за 2000лв.

14 мнения
• Страница 1 от 1