Относно бъбреците....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Относно бъбреците....
Колеги моля ви помогнете с информация отново:)
От какво зависи формата и големината на бъбреците на е36 - година, модел ,мотор, екстри...?Има снимки в галерията ми.Благодаря ви предварително за вниманието!
От какво зависи формата и големината на бъбреците на е36 - година, модел ,мотор, екстри...?Има снимки в галерията ми.Благодаря ви предварително за вниманието!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
k1k0 написа:Един съвет остави си старата маска но пръсни бъбреците черни и заспива

re
ТУРБО написа:моделите след края на 1995 година са с големите бъбреци
За да сме по-точни след 09.1996-та! Процедурата по фейслифта е много лесна:
1-ви ваериянт: Избираш да го направиш с оригинални BMW части. Трябват ти предна маска около 190 лв. (210 лв. ако имаш пръскалки на фаровете) и 2Х58 лв. за двата бъбрека. За около 50-100 лв. ти е пръскането при бояджия и монтажа

2-ри вариянт: Избираш тайвански заместители: При тях цените са: маска около 60 лв. (перфектна - слагал съм и оригинална и ментак; еднакви са напълно

Аз лично ти препоръчвам да си вземеш маска менте и оригинални бъбреци

Дано съм бил полезен

///M Club Member
Re: re
SkyWalker написа:ТУРБО написа:моделите след края на 1995 година са с големите бъбреци
За да сме по-точни след 09.1996-та! Процедурата по фейслифта е много лесна:
1-ви ваериянт: Избираш да го направиш с оригинални BMW части. Трябват ти предна маска около 190 лв. (210 лв. ако имаш пръскалки на фаровете) и 2Х58 лв. за двата бъбрека. За около 50-100 лв. ти е пръскането при бояджия и монтажаВ никакъв случай не го прави в оторизиран сервиз на BMW, защото имат тарифа от 95 лв. само за монтажа на маската
![]()
2-ри вариянт: Избираш тайвански заместители: При тях цените са: маска около 60 лв. (перфектна - слагал съм и оригинална и ментак; еднакви са напълно) и два бъбрека с цена 20 лв. за брой. Те обаче са с доооста лошо качество и често им се лющи хромникела (пардон: имитацията му), а и са с неправилна форма и без силикон хлопат и падат по пътя
.
Аз лично ти препоръчвам да си вземеш маска менте и оригинални бъбрециДруга алтернатива, ако си фен/ка на тунинга можеш да си вземеш бъбреци на FK Automotive, на които и средните ламели са никилирани, а имат и чисто черен вариянт (Шадоу лайн - ПП: "Родна реч, омайна. сладка") или вариянт с карбонова имитация (не ти го препоръчвам - грозен е ама много
![]()
Дано съм бил полезенУспех с Ъп Грейда ("Родна реч, омайна. сладка"
)
Много съм ти благодарна за това , но ако можеш да ми кажеш и как да си поръчам от FK...Имам техен каталог но не е купуван от БГ а си харесах някои неща..
9 мнения
• Страница 1 от 1