Относно бъбреците....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Относно бъбреците....

Мнение от k_remi » 21 Окт 2007, 0:05

Колеги моля ви помогнете с информация отново:)
От какво зависи формата и големината на бъбреците на е36 - година, модел ,мотор, екстри...?Има снимки в галерията ми.Благодаря ви предварително за вниманието!

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 21 Окт 2007, 0:13

моделите след края на 1995 година са с големите бъбреци ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 21 Окт 2007, 0:16

А на по- стара година може ли да се пригодят и ако да , то трябва да се промени нещо или си пасват?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 21 Окт 2007, 0:29

Трябва да смениш цялата метална маска заедно с бъбреците.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 21 Окт 2007, 0:33

Мерси :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 21 Окт 2007, 3:37

Един съвет остави си старата маска но пръсни бъбреците черни и заспива :)
Beautiful Mechanical Wonder

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Окт 2007, 3:40

k1k0 написа:Един съвет остави си старата маска но пръсни бъбреците черни и заспива :)

:mhihi: мене побългаряването не ме кефи, въпрос на вкус все пак.

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 21 Окт 2007, 9:18

ТУРБО написа:моделите след края на 1995 година са с големите бъбреци ;)

За да сме по-точни след 09.1996-та! Процедурата по фейслифта е много лесна:

1-ви ваериянт: Избираш да го направиш с оригинални BMW части. Трябват ти предна маска около 190 лв. (210 лв. ако имаш пръскалки на фаровете) и 2Х58 лв. за двата бъбрека. За около 50-100 лв. ти е пръскането при бояджия и монтажа :D В никакъв случай не го прави в оторизиран сервиз на BMW, защото имат тарифа от 95 лв. само за монтажа на маската :evil:

2-ри вариянт: Избираш тайвански заместители: При тях цените са: маска около 60 лв. (перфектна - слагал съм и оригинална и ментак; еднакви са напълно :mhihi: ) и два бъбрека с цена 20 лв. за брой. Те обаче са с доооста лошо качество и често им се лющи хромникела (пардон: имитацията му), а и са с неправилна форма и без силикон хлопат и падат по пътя :mhihi: .

Аз лично ти препоръчвам да си вземеш маска менте и оригинални бъбреци ;) Друга алтернатива, ако си фен/ка на тунинга можеш да си вземеш бъбреци на FK Automotive, на които и средните ламели са никилирани, а имат и чисто черен вариянт (Шадоу лайн - ПП: "Родна реч, омайна. сладка") или вариянт с карбонова имитация (не ти го препоръчвам - грозен е ама много ;)

Дано съм бил полезен :D Успех с Ъп Грейда ("Родна реч, омайна. сладка" :mhihi: )
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от k_remi » 21 Окт 2007, 11:43

SkyWalker написа:
ТУРБО написа:моделите след края на 1995 година са с големите бъбреци ;)

За да сме по-точни след 09.1996-та! Процедурата по фейслифта е много лесна:

1-ви ваериянт: Избираш да го направиш с оригинални BMW части. Трябват ти предна маска около 190 лв. (210 лв. ако имаш пръскалки на фаровете) и 2Х58 лв. за двата бъбрека. За около 50-100 лв. ти е пръскането при бояджия и монтажа :D В никакъв случай не го прави в оторизиран сервиз на BMW, защото имат тарифа от 95 лв. само за монтажа на маската :evil:

2-ри вариянт: Избираш тайвански заместители: При тях цените са: маска около 60 лв. (перфектна - слагал съм и оригинална и ментак; еднакви са напълно :mhihi: ) и два бъбрека с цена 20 лв. за брой. Те обаче са с доооста лошо качество и често им се лющи хромникела (пардон: имитацията му), а и са с неправилна форма и без силикон хлопат и падат по пътя :mhihi: .

Аз лично ти препоръчвам да си вземеш маска менте и оригинални бъбреци ;) Друга алтернатива, ако си фен/ка на тунинга можеш да си вземеш бъбреци на FK Automotive, на които и средните ламели са никилирани, а имат и чисто черен вариянт (Шадоу лайн - ПП: "Родна реч, омайна. сладка") или вариянт с карбонова имитация (не ти го препоръчвам - грозен е ама много ;)

Дано съм бил полезен :D Успех с Ъп Грейда ("Родна реч, омайна. сладка" :mhihi: )

Много съм ти благодарна за това , но ако можеш да ми кажеш и как да си поръчам от FK...Имам техен каталог но не е купуван от БГ а си харесах някои неща..

Назад към E36