ФАРОВЕ ЗА МАГЛА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
ФАРОВЕ ЗА МАГЛА
КОЛЕГИ, ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ ПОНЕЖЕ МИСЛЯ, ЧЕ БЯХ СРЕЩАЛ НЯКЪДЕ ВЪВ ФОРУМА, ЧЕ НА ЗАДНИТЕ ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА РАБОТИ САМО ТОЗИ ОТ ЛЯВО, ДАЛИ Е ТАКА?!.
ЗАЩОТО И АЗ ЗАБЕЛЯЗАХ ТОВА, А И КАТО ГИ СВАЛИХ В ДЯСНО ДОРИ НЯМАХ КРУШКА.
Също искам да попитам, дали някой може да ме насочи към някой сервиз за да отида да ми видат парното, защото перката е няма никаква. Днес видях и въпросният бушон №41, но той е 25А, а не е 30А. Този таралеж според мен прави всичко.
Благодаря ВИ!!!
Също искам да попитам, дали някой може да ме насочи към някой сервиз за да отида да ми видат парното, защото перката е няма никаква. Днес видях и въпросният бушон №41, но той е 25А, а не е 30А. Този таралеж според мен прави всичко.
Благодаря ВИ!!!

AQUILA1001
Re: ФАРОВЕ ЗА МАГЛА
AQUILA1001 написа:КОЛЕГИ, ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ ПОНЕЖЕ МИСЛЯ, ЧЕ БЯХ СРЕЩАЛ НЯКЪДЕ ВЪВ ФОРУМА, ЧЕ НА ЗАДНИТЕ ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА РАБОТИ САМО ТОЗИ ОТ ЛЯВО, ДАЛИ Е ТАКА?!.
Благодаря ВИ!!!
Да, така излизат от завода! Има и такива с двата стопа с крушки за мъгла, но зависи от изискванията на страната, за която е произведен

П.П.: Не пиши с главни букви! Това е еквивалента на крещенето при говора

///M Club Member
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е92
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Голямата гъзария...аз пък съм с 4 габарита...честно казано,вече се чудите какви теми да пускате само и само лаф да става...хора вземете се малко в ръце,има изписано по да не кажа абсолютно всички,но 99% от проблемите ви и питанките...просто използваите ТЪРСАЧКАТА...имам чуството,че родителите ви ви подават храната в устата...ще ме извинявате за грубия тон,но вече чак на мен почна да ми писва,за админите незнам...

- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
Отговор
Не си прав, защото докато има нови колеги и докато изучаваме нашите коли разбира се, че ще има въпроси. Може и да се повтарят, но никой не е длъжен да отговаря на тази тема. Иначе за търсачката да четох и намерих, че май е така но се учудих защото имах гнездо за крушката.
Някои от вас не могат да разберат, че не всички са толкова вещи по своите коли. Понякого ми се струва, че някои се правят на много знаещи, а си мисля че този форум е създаден за коментар и помощ а на за себеизява на някои .....
Бях наскоро в форума на Мерцедес и там няма такива сръдни, обиди и т.н. просто всички са едно.
Евала на тези дето помагат, но накои само мрънкат....
Това е мое мнение и не се срамувам да задавам въпроси, макар и понякога да са глупави, но сори просто не разбирам много от коли макар, че вече се опитвам сам да намирам отговор и решение на проблемите.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМАГАТ!!!
Някои от вас не могат да разберат, че не всички са толкова вещи по своите коли. Понякого ми се струва, че някои се правят на много знаещи, а си мисля че този форум е създаден за коментар и помощ а на за себеизява на някои .....
Бях наскоро в форума на Мерцедес и там няма такива сръдни, обиди и т.н. просто всички са едно.
Евала на тези дето помагат, но накои само мрънкат....
Това е мое мнение и не се срамувам да задавам въпроси, макар и понякога да са глупави, но сори просто не разбирам много от коли макар, че вече се опитвам сам да намирам отговор и решение на проблемите.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМАГАТ!!!
AQUILA1001
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: ФАРОВЕ ЗА МАГЛА
Не само няма крушка на десния стоп, но няма и цокъл. Така е заводското изпълнение. Другата ми кола BMW 316i , Е30, тройния стоп има две крушки на стоповете.
///MapTo написа:Голямата гъзария...аз пък съм с 4 габарита...честно казано,вече се чудите какви теми да пускате само и само лаф да става...хора вземете се малко в ръце,има изписано по да не кажа абсолютно всички,но 99% от проблемите ви и питанките...просто използваите ТЪРСАЧКАТА...имам чуството,че родителите ви ви подават храната в устата...ще ме извинявате за грубия тон,но вече чак на мен почна да ми писва,за админите незнам...![]()
Марто,ти пък на всеки един ,който не може да се ориентира с търсачката и търси помощ от форума се дразниш....ами нали за това търси човека съвет ,понеже не знае,пък ако ти се дразниш просто не чети или не коментирай,ако не можеш да му помогнеш ...
нали затова е този форум - да обсъждаме и коментираме проблемите ,дори и да се повтарят.. то иначе всичко е написано и ако всеки ползва търсачката,значи повече няма да има нито един коментар тук!!! нека бъдем по- колегиални и по- търпеливи към тези ,които не знаят и търсят помощ от всички нас...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Отговор
AQUILA1001 написа:...
точно по този въпрос имаше доста дискутирана тема, и ако си беше дал труда да използваш малко скапаната търсачка на доста скапания пхпбб енджин, все пак щеше да намериш че не ни се изясни кои имат 2 и кои 1 стоп за мъгла (година/пазар и кво ли не).
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Joroboy написа:
Марто,ти пък на всеки един ,който не може да се ориентира с търсачката и търси помощ от форума се дразниш....ами нали за това търси човека съвет ,понеже не знае,пък ако ти се дразниш просто не чети или не коментирай,ако не можеш да му помогнеш ...
Тук не става дума за това дали можеш или не можеш да помогнеш... става дума, че масово новите "не могат да се ориентират в търсачката", която изглежда е прекалено сложна и се налага да се използват много завързани и инжинерно обосновани термини като "мъгла", "фарове за мъгла", "задни светлини за мъгла" или някаква друга подобна високотехнологична последователност от гласни и съгласни, с което не всеки може да се справи... ей това ги дразни повечето хора, които се дразнят, че поредният "неориентиран" директно пуска тема, вместо да се опита сам да си свърши работа.... ако ли пък си замълчат поради дразненето, то веднага ще последва нещо от сорта "аре бе, нали сте големите разбирачи, що не казвате?" или друго подобно излияние на недобри чувства... сега разбираш ли за кво иде реч?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Това е темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=53564&highlight=%E7%E0+%EC%FA%E3%EB%E0
С търсачката не се работи кой знае колко трудно. Ако трябваше по всеки въпрос да има 1000 теми модераторите щяха да трият архива, а не да седят теми от 2003 година примерно.
П.П. : тая тема не е толкова стара, намерих я за не повече от 2 минути

С търсачката не се работи кой знае колко трудно. Ако трябваше по всеки въпрос да има 1000 теми модераторите щяха да трият архива, а не да седят теми от 2003 година примерно.
П.П. : тая тема не е толкова стара, намерих я за не повече от 2 минути

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
13 мнения
• Страница 1 от 1