Оригинални релета - от къде и за колко?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Оригинални релета - от къде и за колко?

Мнение от ///M3-E36 » 15 Окт 2007, 17:45

Релето на фаровете ми за мъгла се е скапало и сега сложих едно БОШ за 6 леа, но нещо ми намирисва на изгоряло като ги пусна да светя (фарчетата) и май ще взимам оригинално. Интересува ме къде мога да намеря такова (оригиналното е Сименс с ембема на БМВ) и за колко пари говорим?
В един магазин ми казаха, че могат да доставят оригинално, но цената от 40+лв оправдана ли е?
:winky:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 15 Окт 2007, 19:39

Оригиналните релета на BMW са най-вероятно Bosch а разликата е в ампеража (тока който могат да пуснат)
А тези за 6 лв. силно ме съмнява да са Bosch като знам какви са им цените :?: :?: :?:
Така че виж колко ампера са ти оригиналните и търси такива

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Окт 2007, 20:18

Отиваш в първата морга,питаш дали имат ударена е36-ца и казваш "давам 25лв за всичките релета и бушони" и си готов...по-добре така,от колкото да слагате бушони от рода "10 за 1.5лв" и после да се чудите що ви се запалват инсталациите ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 15 Окт 2007, 22:49

Ти ще кажеш "давам 25 лв. за всички релета и бушони", но да не ти кажат, "а аз за тия пари нищо не давам" :mhihi:
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 15 Окт 2007, 23:56

Аз изкормих релето "БОШ" за 6 леа, че да ми е спокойна кратуната.. Са не мирише на бъкелит поне.. Ще видя по моргиде тия дни.
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 16 Окт 2007, 18:50

Взех си 2 реленца днес от морга. Не бяха точно като мойто на външен вид :mhihi: ама пък схемата май е същата, само дето на единия има някъф диод. Ш видим какво ще стане тия дни като върна инсталацията в сток режим :mhihi:

П.П.
Мисията изпълнена - с релето Сименс за 5 леа от моргата фарчетата светят когато аз искам, а не когато искат те!
Си праа кот си искам :mhihi:
Изображение

Назад към E36