Вентилация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Вентилация
Имам проблем, не ми работи вентилацията на предния прозорец. С дигиталния климатроник съм и като натисна да духа нагоре, няма никой, уж се отварят клапи и се чува духане, но въздух към прозореца не отива. Другия проблем е, че на спътника вдясно не му духа топло, а само студено при пуснато парно. Дайте някви идеи. Понеделник ще ходя да ми сменят филтъра на климата и да видим какво ще кажат, ще сменя и прословутото кондензаторче, за друго не се сещам какво мога да направя на този етап.
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Т'ва се случи и при мен вчера. - Въртя да духа към предното стъкло и - няма никой. Продължава да духа срещу мен. Баси гадната изненада...
Това се очертава неприятен проблем проблем с зимата и запотените стъкла. Колега, ако си намерил решение за твоя Баварец пиши какво точно е било.
Ако не здраве да е.

Ако не здраве да е.

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
КОлеги,проверете си електромагнитния клапан дали работи или е запекъл.Моят се прецака и започнаха проблемите с духането
Пускам го аз да духа едновременно по средата и в краката студено а то почва да духа топло,ако пусна само по средата тгава само студено
Ако пусна на стъклата само топло
и то само отляво,вдясно си е както трябва
Абе полудя,оказа се че клеясали вътре некви джаджи и след намеса и почистване се оправи
Искаше ми се нов да сложа,ама 250 лв 

Пускам го аз да духа едновременно по средата и в краката студено а то почва да духа топло,ако пусна само по средата тгава само студено

Има напредък, на спътника му духа топло вече, уви на прозореца не се появи въздушен поток. Оказа се че ел.магнитния клапан не работи добре. Едното от буталата се беше слепнало в цилиндъра заради някви окиси или нещо подобно. Оправи се само с почистване и нерви поради трудното демонтиране на клапана.
Давайте идеи защо не ми духа на предния прозорец!
Давайте идеи защо не ми духа на предния прозорец!
9 мнения
• Страница 1 от 1