e36 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- koko14koko
- Потребител
-
e36 320i
Здравейте колеги, лесно ли се сменят двата пистови ремъка отпред на мотора М50 на 320и (дългия и късия) или само в сервиз може ?
мерси
мерси
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ако мислиш,че няма да се справиш иди някъде да ти ги сменят , не вярвам да те обуят за два ремъка..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
това са ремъци не е космически кораб ... захващаи се ако не успееш питаи тати ако пак не стане чак тогава сервиз 5 килиметра може и без
ре
"BMW AG препоръчва ремонт на Вашия автомобил само в оторизиран сервизен център и използването на оригинални резервни части"
"Запазете Вашето BMW - BMW"

"Запазете Вашето BMW - BMW"

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
На петия ден след като си зех БМВ-то си ги смених сам. Преди тва не бях докосвал такова чудо, много лесно се сменят. Ама за всеки случай си ги начертай на едно листче кой откъде минава преди да ги свалиш 

Така е, лесно е, но си ги начертай някаде за всеки случай (поне големия)!
Аз сащо си ги смених за около 30 мин.
Може да не е по начина описан в "дебелите книгите", но го направих по следната "технология":mhihi::
Дърпаш силно ремака от горе-малкия, от долу-големия, след като амортисьорчетата се свият само трябва да ги законтриш с някакво лостче!
После е лесно - вадиш стария, слагаш новия и махаш лостчето, амортисьора си ги опъва. Недостатака е, че трябва да сте двама
Успех!
Аз сащо си ги смених за около 30 мин.
Може да не е по начина описан в "дебелите книгите", но го направих по следната "технология":mhihi::
Дърпаш силно ремака от горе-малкия, от долу-големия, след като амортисьорчетата се свият само трябва да ги законтриш с някакво лостче!
После е лесно - вадиш стария, слагаш новия и махаш лостчето, амортисьора си ги опъва. Недостатака е, че трябва да сте двама

Успех!
7 мнения
• Страница 1 от 1