318 tds тече нафта
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
318 tds тече нафта
здравейте , колеги от бмв
. поздравления за хубавия форум!!! предварително се извинявам , ако темата е разисквана ,но не разбирам много от търсачката!!! та отскоро нашта фамилия се сдоби с нов член - един прекрасен сребрист 318 тдс ,не го карам аз но го чувствам като близък роднина!!! проблема е ,че от капака на гнп на този тдс тече нафта
въпросът е дали някой се е сблъсквал с този проблем , дали проблема е сериозен и дали може да се отстрани в домашни условия !!!! ps нафтата не е много , просто сълзи но пак си е гадно!!! благодаря ви и ако споделите какво пиете в бмв може и да почерпя !!!!!

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Провери маркучите които са за обратната нафта, при мен беше така и аз мислех че е помпата и се оказа че е от тях 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
На брат ми така течеше от помпата нафта.Смени гарнитурите комплект на помпата и се оправи.200лв. му дойде мастрафа 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Протече ми и на мен помпата

А и ако има някакъв пиниз за вадене на капака, да не скърша нещо отдолу

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Гарнитурките 100% не са скъпи около 20лв но за смяната взимат бая парички че не е за всеки рабта мен ми взеха 100лв 

- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
В началото сълзи, после почва направо да си тече. Смърди на нафта, абе ужас. Гарнитурите можеш и сам да си смениш, но по-добре човек, който вече го е правил. Най-добре в специализиран сервиз за дизели. Това е най-гадния проблем на всички ТДС-и. Реглажа обаче е много важен след това, може би най-важното от цялата процедура. Прави се само на комп.! В противен случай колата като запали може да си седи 4-5000 оборота. На мен ми го правиха в Супер Дизел в София.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Пичове, реглажа е ясен, аз питам дали има нещо за чупене, щото не мога да намеря разглобена помпа в картинки, ако някой е разглабял моля да каже има ли нещо специфично или просто развивам болтовете и дълпам нагоре.
8 мнения
• Страница 1 от 1