Странно гаснене на таблото ?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Странно гаснене на таблото ?!?
Имам две коли, едната е БМВ 316 Е36, а другата е ...
Последно време имам странен проблем с таблото на БМВ-то. Преди известно време не го изкарвах 2 месеца от гаража и при изкарването таблото нещо откачи. Както си работи и всичко си е наред изведнъж всичко спира да работи, всички стрелки ( вода, температура, километраж, оборотомер) спира да работи (абе цялото табло спира да работи) и стрелките падат на 0 всичките след няколко секунди се оправят,. И така 2 3 минути всичко е наред изведнъж тотален срив и след това пак всичко е наред за известно време. Няма определен интервал от време за работене и за не работене. Интересното е че като го покарах един ден на вторият ден вечерта престана да го прави изобщо и всичко си беше наред. След известно време пак престоя в гаража 3 седмици да речем и започна старата песен на нов глас
първият и вторият ден след това се оправи. Ще се радвам на коментари и решения по проблемът ми!
Последно време имам странен проблем с таблото на БМВ-то. Преди известно време не го изкарвах 2 месеца от гаража и при изкарването таблото нещо откачи. Както си работи и всичко си е наред изведнъж всичко спира да работи, всички стрелки ( вода, температура, километраж, оборотомер) спира да работи (абе цялото табло спира да работи) и стрелките падат на 0 всичките след няколко секунди се оправят,. И така 2 3 минути всичко е наред изведнъж тотален срив и след това пак всичко е наред за известно време. Няма определен интервал от време за работене и за не работене. Интересното е че като го покарах един ден на вторият ден вечерта престана да го прави изобщо и всичко си беше наред. След известно време пак престоя в гаража 3 седмици да речем и започна старата песен на нов глас

ами следващата фаза е изписване на следниа надпис на екранчето
(рррррррр) някои казват че ги правели ма още не съм виждал оправено оправя се с ново табло
сигорен съм че доста колеги ще са съгласни с мен дет се вика тва им е детска болест на е36
а и във форума ще си намериш табло на прилична цена 70-100лв
(рррррррр) някои казват че ги правели ма още не съм виждал оправено оправя се с ново табло

сигорен съм че доста колеги ще са съгласни с мен дет се вика тва им е детска болест на е36

Това за тези три кондензатора го четох и трябва да го пробвам. Но защо преди не го правеше и откакто я оставих повечко време в гаража започна да го прави. Няма логика според мен !?! Има ли вероятност нещо по електрониката на колата да е заминало или според вас е по електрониката на самото табло. Може би трябва да погледна и за лоши захранващи връзки или окис някъде? Понеже в гаража има влага все пак .
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Bug19 написа:Това за тези три кондензатора го четох и трябва да го пробвам. Но защо преди не го правеше и откакто я оставих повечко време в гаража започна да го прави. Няма логика според мен !?! Има ли вероятност нещо по електрониката на колата да е заминало или според вас е по електрониката на самото табло. Може би трябва да погледна и за лоши захранващи връзки или окис някъде? Понеже в гаража има влага все пак .
предполагам влага. но си сложи вентилация в гаража, че следващите ти постове ще бъдат 'хелп! как да спра ръждите' - не проветреният гараж е най-доброто място да си отглеждаш ръжди по колата, 100%
6 мнения
• Страница 1 от 1