от къде да си взема предни накладки ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
от къде да си взема предни накладки ?
търся си предни накладки за компакта , някой да знае колко пари са , а и от къде е препорачително да си купя ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Textar - V&D Auto (www.vdauto.com) Поне с накладките не трябва да се правят компромиси 

- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
пичове днес смених накладките , обаче сега като натискам спирачките и ми издават един звук все едно поемат или изпускат въздух , може ли някой да каже как да ги обезвъдуша, проверих си спирачната течност ок е 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Не е до обезвъздушаване
Ако педалът се държи странно (ту твърд, ту мек) и се чуди дали да спира тогава е за обезвъздушаване, а и при смяна на накладки системата не се отваря и няма как да влезе въздух (освен, ако не го прави някой ултра майстор
) . Накладките след смяната имат нужда от километри, за да се напаснат (да речем 200-300 км).

Ако педалът се държи странно (ту твърд, ту мек) и се чуди дали да спира тогава е за обезвъздушаване, а и при смяна на накладки системата не се отваря и няма как да влезе въздух (освен, ако не го прави някой ултра майстор

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
точно така се държи педала на спирачката, в сервиза ми казаха че не са отваряли системата и да си карам спокойно ?!? ма ми е интересно зашо така дава
5 мнения
• Страница 1 от 1