Още един фен с Е36 :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Сложих някоя снимка в галерията, само че са на тъмно... Ще снимам и през деня и ще сложа и още снимки. Тези са за начало
И един въпрос: Имам един бутон, на който има изобразена светкавичка, отдясно на ключа се намира... Някой знае ли за какво служи и имат ли го по принцип БМВ-тата или е слаган? Има снимка на бутона в галерията.

И един въпрос: Имам един бутон, на който има изобразена светкавичка, отдясно на ключа се намира... Някой знае ли за какво служи и имат ли го по принцип БМВ-тата или е слаган? Има снимка на бутона в галерията.
Този бутон за които питаш ти е автоматичен прекъсвач на захранването може да бъде използван за изключване на електрозадвижването на прозорците за да предотврати ползването му от деца и нараняването им.
При повреда или претоварване той прекъсва захранването.Натиснете го за да включите системата.Ако често изключва по този начин консултираите се в сервиз на BMW 

- BMW318i-Матин
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, ама друг път!
И аз карам сбъдната мечта, само че мойто е 318и.
Сложил съм снимки в галерията
Даже е и черно
Карай ама внимавай, защото БМВ си е БМВ =) Скъпи части, и направи Авто Каско ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Айде и със здраве...
Сложил съм снимки в галерията

Даже е и черно

Карай ама внимавай, защото БМВ си е БМВ =) Скъпи части, и направи Авто Каско ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Айде и със здраве...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2