Смяна на дирекцията?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Смяна на дирекцията?

Мнение от BMWPassion » 07 Сеп 2007, 0:30

Здравейте на всички от още един новак във форума.Разрових цялата търсачка ,но не открих никъде тема за смяна на дирекцията(на волана).Та въпроса ми е :
Правил ли е някой подобна операция?
Ако има просветени по темата нека да дадат инфо възможно ли е това ,колко горе-долу струва (ако е) ,впечатления и т.н.До колкото знам ако колата е с климатик ставало трудно,а ако е с климатроник още по-трудно ,ако не и невъзможно.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Сеп 2007, 2:17

не е невъзможно ;)
имаше човек от форума,който го е правил,ако не се лъжа въпросната е36-та е внос от англия..човека е от ямбол,но не помня ника му :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 07 Сеп 2007, 18:22

Според мен тази интервенция си заслужава само ако колата я вземеш за смешни пари или без пари. Иначе колите в Англия са много евтини и хубави, но са евтини точно защото са почти непродаваеми в останалата част от Европа,точно защото промяната им струва много пари и не си заслужава,а така като гледам ти нямаш частите,необходими за преработката и ще ти излезе дявол на магаре работата. За това по-добре си купи от Германия или от България!!!

Успех
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 07 Сеп 2007, 18:25

много странна интервенция почти безмислена :confused: и накрая 0:0 :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Сеп 2007, 19:22

А ако момчето вече е взело такава кола, аз ще го аплодирам за идеята с дирекцията. Един "безсмъртен" по-малко по нашите пътища.
Не възприемам регистрирането на коли с десен волан в България... :dummy:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Сеп 2007, 19:34

Знам че може (ставаше дума за Мерцедес и е правен в или около Пловдив) по-точно не мога да ти кажа беше преди около 6-7 години.
Ако не си се набутал още с кола с десен волан те съветвам да помислиш още веднъж.
Нито е лесно нито евтино. Помисли само как един сноп кабели които отиват до волана в дясно трябва да се удължат и прекарат в ляво (а това е най елементарното)
Просто не се вкарвай в приключение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Сеп 2007, 19:38

тука при нас правиха една подобна интервенция на един Ескорт и стана ама момчето се закле да не пипа такава кола-ама никога
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Сеп 2007, 19:40

И е право момчето. Мен не ми се и мисли какво е та камо ли да се наема да го правя

Потребител
Аватар

Мнение от BMWPassion » 07 Сеп 2007, 20:27

Спокойно колеги не съм си взел кола с десен волан.Просто искам да събера малко инфо.Иначе да караш автомобил с десен волан в бг си е равно на самоубийство, макар че в Англия примерно да караш с ляв си е почти същото като с десен.Защото хората си имат прекрасно устроена пътна мрежа и по-важното имат култура на движение.Това някой да ти отнеме предимство за 2 години не сум го видял,или пук да прави маневра без мигач при условие че има и други движещи се около него-абсурд.

Назад към E36