Ядове - скъсах гума
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Ядове - скъсах гума
Днес за лош късмет нагазих едно желязо и скъсах гума. Обиколих всички гумаджииници в Монтана и не можах да си намеря 225/50/16. Пуснах си и обява в "Купува", но се надявам че и ви може да ми помогнете. Гумата е Мишелин Пилот, но може и друга марка, важното е размера.
- worker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: M3 E30
Днес за лош късмет нагазих едно желязо и скъсах гума. Обиколих всички гумаджииници в Монтана и не можах да си намеря 225/50/16. Пуснах си и обява в "Купува", но се надявам че и ви може да ми помогнете. Гумата е Мишелин Пилот, но може и друга марка, важното
DUNLOP имат такъв размер, мога да ти уредя добра цена на нови, ама с тоя размер са си цифра

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Краси,малко със закъснение се включвам.Надявам се да си намерил гума,защото току що проверих цената на която може да се достави,става въпрос за Мишелин Пилот...т'ва е със усиления борд.За един ден ше ми я доставят..но наистина става въпрос за цифра.
Поздрави от Русе.
Поздрави от Русе.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

4 мнения
• Страница 1 от 1