Питане за хидравликата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за хидравликата
Здравейте.От скоро когато навия пълен ляв или пълен десен волан започва едно като тракане,което не го прави винаги.Колата е BMW 318 TDS и ми казаха че трябва да си погледна хидрваличното масло.Според вас дали проблема е в него и ако трябва да го сменям какво масло бихте ми препоръчали и какво количество да купя и дали е възможно ако си има масло просто да е старо и за това да прави така,понеже мисля че си е в нормите.Приятел ми беше казал че същото нещо му е правила и неговата кола Opel Vectra но само с доливане му се е оправил проблема.
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
Колегата е прав НИКОГА не навивай пълен винаги като навиеш пълен трябва да върнеш волана 10-ина сантиметра. И аз не го знаех но след като спуках маркуч на хидравликата разбрах. 

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Еми като на4ало,провери нивото му и ако е необходимо долей до оказаното.На капа4ката има измерватална(щека).
Ако е прекалено 4ерно(употребявано),не е зле да се подмени с ново,на капа4ката е указано какъв тип масло е за тази система,ако не се лъжа беше "ATF"
Ако имаш финасовата възмойност си сложи "кастрол" или "валволин"
Успех
Ако е прекалено 4ерно(употребявано),не е зле да се подмени с ново,на капа4ката е указано какъв тип масло е за тази система,ако не се лъжа беше "ATF"
Ако имаш финасовата възмойност си сложи "кастрол" или "валволин"
Успех

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
5 мнения
• Страница 1 от 1