Мириз на цигари от климатика! Помощ!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Мириз на цигари от климатика! Помощ!
Като пусна дигит. клима и из купето се разнася една смрад на никотин. Има ли спасение или да свиквам. Колата е от скоро и предния собственик е бил пушач за разлика от мене. Ей големи смрадливци това пушачите ей!
Сменил съм филтъра в купето но ............. 

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: Мириз на цигари от климатика! Помощ!
bmwdriver написа:Ето и линк за смяната Arrow http://www.logun.org/microfilter.htm
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 0FbufV.pdf

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва не е ли миризма на мухъл по- скоро. Има спрейове за почистване, но се пръскали в духалките в купето, т.е. ефект йок.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Вземи един спрей за климатици,по-добре е от нищо.Във въздуховодите се развиват разни бактерии,мухъл и прочие,затова е този мирис.В една по-стара тема ги пооплюх тези спрейове,но постепенно (може да са с по бавно действие),изчезна тежкият въздух при мен и мисля че има ефект.Търси по магазините за автокозметика,бензиностанциите,Кауфланд,Практикер.... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
При теб миризмата е на цигари, при мен е на мишки
Скоро сменях радиатор, филтър, пълних климатроника та в сервиза където направиха това ми показаха какво са извадили от тръбите - 2 шепи боклуци и няколко умрели мишки - и сега като пусна духалката без да включа климатроника смърди на мишки...С включен климатроник не мирише

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Четете ве хора:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=612774#612774
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=612774#612774
ЗДР Колеги. ами ако метна филтара в пералната ще станели
И имам друк въпрос нискам да отварям нова тема а и тарсачката не върши работа,та въпроса мие климатика спря да духа на студено.
Четох че засядали някакви елек.маг.клапани и мисля чесе намирар над абс-а.ако е тях как се оправят или е нешто друго.
Мерси предварително.

И имам друк въпрос нискам да отварям нова тема а и тарсачката не върши работа,та въпроса мие климатика спря да духа на студено.

срава и в пералня но наи-добре с пароструика излиза вси4ко.монтираи го като изсахне напалноmirogooo написа:ЗДР Колеги. ами ако метна филтара в пералната ще станели![]()
И имам друк въпрос нискам да отварям нова тема а и тарсачката не върши работа,та въпроса мие климатика спря да духа на студено.Четох че засядали някакви елек.маг.клапани и мисля чесе намирар над абс-а.ако е тях как се оправят или е нешто друго.
Мерси предварително.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ivan. написа:срава и в пералня но наи-добре с пароструика излиза вси4ко.монтираи го като изсахне напалноmirogooo написа:ЗДР Колеги. ами ако метна филтара в пералната ще станели![]()
И имам друк въпрос нискам да отварям нова тема а и тарсачката не върши работа,та въпроса мие климатика спря да духа на студено.Четох че засядали някакви елек.маг.клапани и мисля чесе намирар над абс-а.ако е тях как се оправят или е нешто друго.
Мерси предварително.
каква пералня?! за един филтър който е 40 лв и се сменя на 10 000 км примерно ?!

имам счупена пружина задна, мога да ти я продам на далавера за 5 лв да си я заваряваш примерно
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
14 мнения
• Страница 1 от 1