Голямо питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
те хората пари дават да им поднася задницата
бтв знаеш ли колко е приятно да ти поднесе ПРЕДНИЦАТА
радвай се че врътка гъза

бтв знаеш ли колко е приятно да ти поднесе ПРЕДНИЦАТА

радвай се че врътка гъза

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ти си втория човек от форума дето иска да си слага ASC. Първия беше с 316-ка
Направо не се одържат зверовете
Ей момчета, трябва да се качите на е30 с шпер, 325i примерно
Иначе по темата наистина е загубена кауза! Щом толкова държиш най-рентабилния вариянт е да смениш колата с такава която го има заводски.
Сравнително рядко е като екстра и трудно (а и на висока цена) ще намериш пълен комплект системата - освен това си е трудоемко вграждането и няма много документация по въпроса. А за нови части от БМВ направо не си и помисляй - повече ще излезе от пазарната цена на колата ти.

Ей момчета, трябва да се качите на е30 с шпер, 325i примерно

Иначе по темата наистина е загубена кауза! Щом толкова държиш най-рентабилния вариянт е да смениш колата с такава която го има заводски.
Сравнително рядко е като екстра и трудно (а и на висока цена) ще намериш пълен комплект системата - освен това си е трудоемко вграждането и няма много документация по въпроса. А за нови части от БМВ направо не си и помисляй - повече ще излезе от пазарната цена на колата ти.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vld написа:Огин Следвай ме![]()
То със жива мъка върти гуми на първа ти братче за АЦС се притесняваш
зависи си от колата

някои и на 2 и 3 въртят .. ама трябва колата да си е кола а не кочина
това е основния проблем на повечето БМВта
и аз преди малко карах едно 320 ама то жива мъка .. сори след 3-4 се развърта а на 6 изключваш ... е само в кечупа ли да го карам

Re: Голямо питане
318 те каса от всякаде-то на 2,4 тд се инатиmorskivalk написа:Se7ven написа:Тея 318-ки дизали късат сиджира яко
Абе незнам дали късат синджира,ама няма Е36 316 или 318 дет да ме мине,даже се дърпах и с едно 116 и него го скъсах,така че иди и ги разправяй тия на някой дет си няма идея.
Не мога да разбера защо всяка тема се залива с боза от страна на колегите с "бързите" Е36.
Човека е питал нещо конкретно. Или му отговаряйте конкретно или не отговаряйте изобщо.
Не разпъвайте локуми колко не вървял дизела и колко бил куц а 320 например как били стрели.
Че не е самолет не е обаче за поднасяне си поднася с газ в завоите.
Въпроса е може ли да се сложи ASC и колко ще струва а не достатъчно бърза ли ми е колата за ASC.
Taka че четете въпросите и отговаряйте на тях а не се перете на кой колко му върви колата.
Форома е за да си помагаме и да споделяме информация а не за да се изтъкваме. МОЛЯ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА защото вече се препълват темите с излишни мнения и взе да става трудно човек да си намери нужната информация измежду щуротиите във форума.
Човека е питал нещо конкретно. Или му отговаряйте конкретно или не отговаряйте изобщо.
Не разпъвайте локуми колко не вървял дизела и колко бил куц а 320 например как били стрели.
Въпроса е може ли да се сложи ASC и колко ще струва а не достатъчно бърза ли ми е колата за ASC.
Taka че четете въпросите и отговаряйте на тях а не се перете на кой колко му върви колата.
Форома е за да си помагаме и да споделяме информация а не за да се изтъкваме. МОЛЯ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА защото вече се препълват темите с излишни мнения и взе да става трудно човек да си намери нужната информация измежду щуротиите във форума.
- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
Голямо питане
juro написа:Не мога да разбера защо всяка тема се залива с боза от страна на колегите с "бързите" Е36.
ЕВАЛА БЕ ПИЧ ,Дай да ти стисна ръката.

- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
Голямо питане
И между другото,отказах се да слагам ASC,защото явно е мн трудно и скъпо(казаха цифра от рода на 7 хил. лв.)Благодаря на всички,решавам да сменя колата с Е46(320 дизел или бензин).Поздрави на всички 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Феновете на 318ТДС треа се подкрепяме
Ако е 7 хилки АСЦто фани се откажи - пък и не знам от какъф зор ти е. На мене само ми изкарва акъла с потропване отзад - затова винаги требва да е изключено

Ако е 7 хилки АСЦто фани се откажи - пък и не знам от какъф зор ти е. На мене само ми изкарва акъла с потропване отзад - затова винаги требва да е изключено

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bam-bam написа:vld написа:Огин Следвай ме![]()
То със жива мъка върти гуми на първа ти братче за АЦС се притесняваш
зависи си от колата
някои и на 2 и 3 въртят .. ама трябва колата да си е кола а не кочина
това е основния проблем на повечето БМВта
и аз преди малко карах едно 320 ама то жива мъка .. сори след 3-4 се развърта а на 6 изключваш ... е само в кечупа ли да го карам
Баце мойта не е гюбре ,поне за сега е чук от към мотор!
Просто ти явно не си карал кола която да си върти гъза на 2 само от газ в завой ито на 2000 оборота.

Нищо не пречи да ги сравниме някой път.
С Е36 е жива мъка да се поснесеш както ди душа сака,камо ли да направиш по дълъг от 50см. повер дрифт ,като изключение правяъ модели с мотор по голям от 2.5. и компотите там дори 16-ката си е палава на мокро

Абе нема ли кой да ти даде да покараш некоя шпервана Е30-ка нищо че е гадно после и ти ще си вземеш една за събота и неделя

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2