Малко инфо за 325 tds auto
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко инфо за 325 tds auto
Здравейте,
Получих една оферта да взема 325 tds auto. Истината е че нямам много инфо за нея.
Ако някой може да ми каже нещо за скоростната кутия - дали 4 или 5 скоростна, дали е надеждна и много $$$ ли е необходимо за подръжка.
Незнам даже с кой от двигателите е, нито километри, нито година на производство.
Ще съм благодарен да я поразчоплите малко във форума...
пък като не тук - май скоро ще се включа в Еко четвъртъците..
Получих една оферта да взема 325 tds auto. Истината е че нямам много инфо за нея.
Ако някой може да ми каже нещо за скоростната кутия - дали 4 или 5 скоростна, дали е надеждна и много $$$ ли е необходимо за подръжка.
Незнам даже с кой от двигателите е, нито километри, нито година на производство.

Ще съм благодарен да я поразчоплите малко във форума...
пък като не тук - май скоро ще се включа в Еко четвъртъците..
Ръчна
Ако има проблем купуваш : Маховик , комплект съединител , ръчна ск.кутия , горна помпа ,долна помпа , педали , лост , малко маркучета и тръбички и си готов
За Е39 автомат втора употреба преди 4месеца беше 800-900лв.Но може би ще си късметлия и няма да имаш проблеми!Успех!
П.П Само имай предвид , че разхода и вървежа няма да са като на същата кола с ръчна кутия!

П.П Само имай предвид , че разхода и вървежа няма да са като на същата кола с ръчна кутия!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Взимай и карай!
На колко кинти го дават?
На колко кинти го дават?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
наи-малкия проблем ще ти е изпреварването,повярваи ми ,но го гледаи хубаво дали е здравCOMMON написа:За вървежа ми е ясно.
Нужно ми е просто малко повече мощност за изпреварване и това е...
Иначе аз не бих си взел кола за ежедневна употреба ръчка, освен ако не е някое Z или М (лично мнение, no offence).
Мерси за отговорите.
7 мнения
• Страница 1 от 1