Помагайте -=- Вибрация в съединителя ... от какво ли да е?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Помагайте -=- Вибрация в съединителя ... от какво ли да е?!
Видях се в чудо в последния месец. Имам вибрация в педала на съединителя и не мога да разбера от какво е.
Съединителя беше за смяна преди месец и вибрацията беше на лице, но по-лека. Смених целия комплект и тръгнах за морето вибрацията се беше засилила след смяната на съединителя. Тя се изразява в неприятно вибриращо усещане в педала на съединителя като мина 1500 оборота та чак до 5000 оборота като се засилва и намалява при определени обороти. Имам усещане за нея, но по-леко и в скоростният лост. Уточнявам, че тя се усеща като не натисна съединителя, а само си сложа крака на него. Като я гледаха след това ми казаха, че е от резонанс на двигателя с купето, но преди не беше така.
МРАЗЯ КАТО ПО КОЛАТА МИ ИМА НЕЩО, а най-много мразя като не може да се оправи ВЕДНАГА.
м43 1.6и
Някакви идеи каквито и да са ?!
Съединителя беше за смяна преди месец и вибрацията беше на лице, но по-лека. Смених целия комплект и тръгнах за морето вибрацията се беше засилила след смяната на съединителя. Тя се изразява в неприятно вибриращо усещане в педала на съединителя като мина 1500 оборота та чак до 5000 оборота като се засилва и намалява при определени обороти. Имам усещане за нея, но по-леко и в скоростният лост. Уточнявам, че тя се усеща като не натисна съединителя, а само си сложа крака на него. Като я гледаха след това ми казаха, че е от резонанс на двигателя с купето, но преди не беше така.
МРАЗЯ КАТО ПО КОЛАТА МИ ИМА НЕЩО, а най-много мразя като не може да се оправи ВЕДНАГА.
м43 1.6и
Някакви идеи каквито и да са ?!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Сещам се за маховик,при натоварен двигател не би следвало да вибрира от тампоните на двигателя,а и ще суче двигателя заедно със скоростната кутия,а доколкото разбирам като отцепиш съединителя,вибрацията изчезва при теб.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
2 мнения
• Страница 1 от 1