Странен проблем с оригиналната аларма

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Юли 2007, 0:04

RAFF написа:никой не пипа колата според мен. проблема е в ефира или под земята. само една нощ я премести и ми кажи дали е пищяла пак за да съм сигурен.

Преместих я на около 100 километра от мястото където нощува и пак се включва в 03:30 две вечери под ред :confused: Като се включи свири двайсетина секунди. После сирената спира, но мигачите продължават да светкат още няколко минути. Има нещо гнило, но не знам къде да го търся :confused: Забелязах и някакъв странен проблем със централното заключване. Когато не пускам аларамата, а искам да заключа колата с ключа веданага щом го завъртя и колата се заключи на момента се отключва сама отново. Като я заключа няколко пъти и на края остава в заключено положение. Интересно е, че от пасажерската врата и от багажника не ще да се заключва :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 09 Юли 2007, 0:54

Юбчо, тва последното май е от кабелите в багажника, макар че не знам при кабриото там кво има, кво няма...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M5

Мнение от stanislaw40 » 09 Юли 2007, 8:32

Абе да ти кажа мой приятел имаше същия проблем с Хонда сивик,ще го попитам и ще ти кажа.Само знам ,че една вечер алармата не спря да свири и му нарязаха гумите във Варна.
Аз още знам какво направи миналото лято!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Юли 2007, 11:04

X-citer написа: Забелязах и някакъв странен проблем със централното заключване. Когато не пускам аларамата, а искам да заключа колата с ключа веданага щом го завъртя и колата се заключи на момента се отключва сама отново. Като я заключа няколко пъти и на края остава в заключено положение. :confused:

На купето ми го правеше това от износени машинки на централното.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 09 Юли 2007, 18:08

е ти направо ме срази. почти бях сигурен че е от мястото на паркиране ,защото съм го имал този проблем и се оказа че всяка нощ по едно и също време некви сотаджии си тестват трансмитерите и се бъркат в честотата на алармата и я разпищяват.но при теб явно този вариант отпада. просто нищо не ми ражда главата в момента :roll: .ако измисля нещо ще пиша ,както и ти ако решиш проблема пиши.

Предишна

Назад към E36