Смяна съединител въпрос?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
battery83 написа:vitamincpp написа:Хора вие безработни ли стеили просто мазохисти.
Ми корабни механици сме и сега сме в отпуска 3 месеца съм спал ... Че така да си дойдим на думата. Сега прочетох (снощи ме мързеше). Това не са кондензатори, ами стартера (може би с прекрепен кондензатор към него). Единия болт е освободил, обаче не мога да разбера какво го държи от другата страна. Неска ще го киризим)) Оффф надявам се неска да успеем да сменим частите и да я съберем, че ми писна. От сичкото нагоре ми излезеи повече от 100 лева вече ...
Стартера е с два болта(сигурно вече си разбрал).Като свалях бях накачулил всички де що имам удължители,карета за гедорето и тресчотката отиде чак до карданния вал.Стана удобно и перфектно...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Стана неска издънка пак свалихме всичко най после и започнахме да сменяме да слагаме новите части и познайте какво стана? Сравняваме новите части (притеслателен и феродов диск) със старите и нощо общо. Новия феродов диск няма пружини. Не знам може и да е нормално това, но отворите на новия притескателен не съвпадат с отворите на стария и не знам сега какво да правя... 200 лв дадах за комплекта.
Le Transporteur написа:battery83 написа:vitamincpp написа:Хора вие безработни ли стеили просто мазохисти.
Ми корабни механици сме и сега сме в отпуска 3 месеца съм спал ... Че така да си дойдим на думата. Сега прочетох (снощи ме мързеше). Това не са кондензатори, ами стартера (може би с прекрепен кондензатор към него). Единия болт е освободил, обаче не мога да разбера какво го държи от другата страна. Неска ще го киризим)) Оффф надявам се неска да успеем да сменим частите и да я съберем, че ми писна. От сичкото нагоре ми излезеи повече от 100 лева вече ...
Стартера е с два болта(сигурно вече си разбрал).Като свалях бях накачулил всички де що имам удължители,карета за гедорето и тресчотката отиде чак до карданния вал.Стана удобно и перфектно...
Да и аз накачулих всичко и с кривола. Моя стартер е на един болт и един щифт

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
battery83 написа:Стана неска издънка пак свалихме всичко най после и започнахме да сменяме да слагаме новите части и познайте какво стана? Сравняваме новите части (притеслателен и феродов диск) със старите и нощо общо. Новия феродов диск няма пружини. Не знам може и да е нормално това, но отворите на новия притескателен не съвпадат с отворите на стария и не знам сега какво да правя... 200 лв дадах за комплекта.
Дали са ти комплект за 320-ка(там пружините били на маховика),преди време имаше тема ,разискваха тия неща...

Le Transporteur написа:battery83 написа:Стана неска издънка пак свалихме всичко най после и започнахме да сменяме да слагаме новите части и познайте какво стана? Сравняваме новите части (притеслателен и феродов диск) със старите и нощо общо. Новия феродов диск няма пружини. Не знам може и да е нормално това, но отворите на новия притескателен не съвпадат с отворите на стария и не знам сега какво да правя... 200 лв дадах за комплекта.
Дали са ти комплект за 320-ка(там пружините били на маховика),преди време имаше тема ,разискваха тия неща...
Ако е така значи са много тъпи ... 5 часа ги поръчваше бях там чух я като каза 318 94 година баси.
Ве явно съм в грешка не е така работата вижте това и си кажете мнението плс http://replacement.autopartswarehouse.c ... it&dp=true
В крайна сметка дали ще стане този комплект за моята кола
)
В крайна сметка дали ще стане този комплект за моята кола

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Мистерия,но едно е ясно ако нямаш демпферни пружини на маховика,трябва да имаш на феродовия диск...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Грешно се изразих,демпферната пружина е друга работа,но мисля че ме разбра.Като пиша на няколко места едновременно ,се получават неточности 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2