сутрин трака
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
сутрин трака
здравейте!напоследък когато се постопли времето като паля сутрин първите секунди чувам че нещо претраква.убеден съм че не се случваше досега.маслото ми е на 4000 км.-5w40 полусинтетика,преди това беше кастрол 0w30.та мисълта ми е дали не е от масления филтър,има ли клапанчета там,че ми се струва че закаснява и лампата!
Благодаря !!!
Благодаря !!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Извинявай за миналото включване ама нали трябваше да се изяснат детайлите
! Ако беше бензинката щях да предположа че е М40 ама с нафтавелките ми е тьмна Индия! Успех...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Значи нормално е докато подкачи маслото хубаво да е малко по-шумна колата. Какво ти е маслото
И аз карах с 5в40, обаче пълна синтетика и двигателя започваше да работи нормално след 2-3 мин. ако го оставя на место или малко по-бързо ако потегля веднага след тръгване. Също така виж и какво е нивото на маслото.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BMW-M3-GAZE
- кандидат ентусиаст
-
нормално е да работи малко по шумно двигателят,когато се пали сутрин,мслото се е стелко в картера и докато маслената помпа ка4и налягане минават няколко секундни.не знам защо си сменил маслото но 0w-30 на кастрол и си сложил по гъсто.колкото по гъсто ти е маслото,толкова по бавно достига вси4ки триещи се елементи в двигателя.и за това лампата ти загасва малко по късно.моят съвет сложи си по тънко масло за през лятото и задалжително да е от реномирана марка кастрол,мобил 1,лиик и моли,но в никакав слу4аи шел.и проблема ще ти се реши.нядявам са 4е съм бил полезен стази информазия,аз имах съшия проблем.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
BMW-M3-GAZE написа:нормално е да работи малко по шумно двигателят,когато се пали сутрин,мслото се е стелко в картера и докато маслената помпа ка4и налягане минават няколко секундни.не знам защо си сменил маслото но 0w-30 на кастрол и си сложил по гъсто.колкото по гъсто ти е маслото,толкова по бавно достига вси4ки триещи се елементи в двигателя.и за това лампата ти загасва малко по късно.моят съвет сложи си по тънко масло за през лятото и задалжително да е от реномирана марка кастрол,мобил 1,лиик и моли,но в никакав слу4аи шел.и проблема ще ти се реши.нядявам са 4е съм бил полезен стази информазия,аз имах съшия проблем.
Баце, ти с какъв мотор го имаше този проблем? Все си мисля, че по-тънкото масло е за през зимата, а не за лятото...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
7 мнения
• Страница 1 от 1