Воланът ми започна да скърца
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Воланът ми започна да скърца
Сутринта като тръгнах за работа ми се разскърца волана. направо подивех! От какво може да е и как да го оправя? а също забелязах, че врътката на духалката работи само на 4, какъв е проблема? Мерси предварително!
- robert1975
- младши ентусиаст
-
има много написано-ето ти малко инфо от темата-често срещани проблеми/ темата е на Engi и това е цитат от нея/-резистора за степените на парното - много просто ще познаете, че ви е изгорял: парното почва да духа само на четвърта степен, а на останалите 3 въобще не работи. получава се най-вече от нередовната смяна на филтъра на парното. смяната му не е сложна, цената му е около 80-100лв. ( не съм сигурен колко е точно ), но все пак на кой му е притрябвала една такава ненужна инвестиция, при положение, че може просто редовно да си сменяте филтъра.
относно волана-пробваи с малко масалце между волана и пластмасовите капачки под него-аз така го оправих-ако от там идва звука де......
относно волана-пробваи с малко масалце между волана и пластмасовите капачки под него-аз така го оправих-ако от там идва звука де......

- robert1975
- младши ентусиаст
-
http://users.ids.net/~thompson/bmw/microfilter.html
относно филтъра
относно филтъра
6 мнения
• Страница 1 от 1