Относно подраздел е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Относно подраздел е36

Мнение от Lorda » 05 Юли 2007, 22:47

Eи момчета аз сам нов във форума отдавна се зарибявам да влизам bmwpower-bg.net 2-3г. и по точно вав под раздел е36 защото по принцип аз не сам от наи-разбиращите но от там разбирах някои неща за е36 от хората които разбират повече от мен и супер се кефех на подраздела :lol: но в последно време подраздел е36 се е преварнал вав не6то ужасно не мислите ли :?:
"...но искам винаги когато ми се наложи в някоя ситуация на пътя да мога да разчитам на колата, а мисля, че БМВ-е точно такава кола." :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Юли 2007, 23:04

мисля
дори не мога да изчета всички теми които се пускат
всяка втора тема се пита едно и също

но от друга страна това е един нормален процес. Хората с Е36ци станаха повече много повече и за това се получава така. Мисля че на фона на толкова много потребители пишещи всеки ден все пак полезната информация не е малко. Може да направите сравнение с други форуми и ще се убедите. Съгласете се, че не може да се трие всяко второ мнение, защото се повтаря, нито пък да се банват потребители, които задават тъпи въпроси или пишат тъпи коментари /като този/ :mhihi:

Въпреки, че аз самият се отдалечих от раздел Е36 колегите наблюдават всичко ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Lorda » 05 Юли 2007, 23:18

Да бе човек напално ви разбирам ама да земат да я използват малко тази тарсачка бе то секи 3-4 вапрос маслото ел.стъклата тече бензин ама незнам от каде как да си позная волана дали има Air bag ами поинтересуваите се парво бе хора вав форума има доста неща :lol:
просто няма смисал за всяко нещо дето се сетите :roll: и хоп нова тема :help: по този начин подраздела става по безинтересен :!: :!: :!:
"...но искам винаги когато ми се наложи в някоя ситуация на пътя да мога да разчитам на колата, а мисля, че БМВ-е точно такава кола." :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Юли 2007, 23:31

Така става, защото никой не чете важните теми :!: :confused:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Юли 2007, 23:32

Много хора нямат култура на посещаване и писане по форуми... много рядко някой да знае първо да погледне по по-стари теми за проблема си и ако не е намерил нищо след 1 час ровене - да си зададе въпроса... винаги е по-лесно директно да пишеш и да чакаш.... да не говорим, че процент от тия хора посещават форума поне 1-2 месеца преди да се регистрират и зададат въпрос....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 06 Юли 2007, 2:09

Момчета ,съгласен съм с всички вас които сте писали по тази тема разбира се и с момчето което я пуска.Вярно е че се пускат масово теми за щяло и нещяло,обаче замисляли сте се че това е начина един нов фен да бъде разпознат ,да се усети сред свои,да получи гласност на проблема,може би затова го правят ,повечето са млади момчета ,нямат кой знае какви понятия от коли, техника или пък само обичат да карат и нямат интерес да изучат сами детайлно автомобила ,затова питат.
И все пак ,момчета умната,няма начин да се развият две от свещите ,а другите две да не могат.. :mhihi:
Хайде със здраве ;)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 06 Юли 2007, 9:29

колеги-не е ли по добре тук да си решаваме дребните проблеми отколкото някои куц маистор да им реже главата на новаците!-да повторения има-глупави теми още повече-но като гледам по улиците от 2 -3 месеца-всяка втора Е-36 -ца е с нови номера-повечето им собственници маи за пръв път се качват на любимата ни марка-е баварките си имат много много ама много особенности-но в това им е чара :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Lorda » 06 Юли 2007, 9:36

Honzik написа:Много хора нямат култура на посещаване и писане по форуми... много рядко някой да знае първо да погледне по по-стари теми за проблема си и ако не е намерил нищо след 1 час ровене - да си зададе въпроса... винаги е по-лесно директно да пишеш и да чакаш.... да не говорим, че процент от тия хора посещават форума поне 1-2 месеца преди да се регистрират и зададат въпрос....

да именно за това говоря и аз не сам от разбирачите ама като ме интересува нещо парво сас тарсачка :lol: щото има доста материал вав форума и трябва да ти е доста специфичен проблема че да не намериш нищо :lol: да не говорим че някои от вапросите просто са излишни нямат място тук :mhihi:
п.с.ЕВАЛА НА ПОДРАЗДЕЛ Е30 :lol:

Le Transporteur
--------------------------------------------------------------------------------

Момчета ,съгласен съм с всички вас които сте писали по тази тема разбира се и с момчето което я пуска.Вярно е че се пускат масово теми за щяло и нещяло,обаче замисляли сте се че това е начина един нов фен да бъде разпознат ,да се усети сред свои,да получи гласност на проблема,може би затова го правят ,повечето са млади момчета ,нямат кой знае какви понятия от коли, техника или пък само обичат да карат и нямат интерес да изучат сами детайлно автомобила ,затова питат.
И все пак ,момчета умната,няма начин да се развият две от свещите ,а другите две да не могат..
Хайде със здраве

сагласен сам и с теб но не мислиш ли че един истински фен на БМВ би трябвало да се порови из форума по вапроса които го интересува и тогава да пуска тема :winky:
п.с. Нямам нищо против тези момчета и техните теми просто искам подраздела да става все по интересен а не да го осирамне сас излишни теми :winky: Все пак и аз сам сащия разбирач ама тарся ве човек ако не намеря питам на Л.С някои по запознат от мене и се оправям :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 06 Юли 2007, 13:31

а дали не сбърках че взех ИС а не 320 ще ми кажете ли кое по си заслужава и 320 дали харчи много повече и дали мога да му сложа газова уредба с метанов инжекцион и да го карам на нафта като свърши метана и защо оборотите ми на празен ход се клатят и стъклото на едната врата не се вдига ако го сменя дали ще почне да се вдига благодаря много на всички отговорили
We love you Ronnie!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 06 Юли 2007, 13:50

Exy написа:а дали не сбърках че взех ИС а не 320 ще ми кажете ли кое по си заслужава и 320 дали харчи много повече и дали мога да му сложа газова уредба с метанов инжекцион и да го карам на нафта като свърши метана и защо оборотите ми на празен ход се клатят и стъклото на едната врата не се вдига ако го сменя дали ще почне да се вдига благодаря много на всички отговорили

много е казано кое е по-добре -иеската или 320-ката-въпрос на избор!
относно газовата-я не се занимаваи с глупости-ще сасипеш колата-!-м50б20 и м50б25 м52б20 м52б25 са с пластмасови колектори-кихне ли газта-честито!
и накрая-КАКВА Е ТАЯ НАФТА ДЕТО Е СПОМЕНАВАШ? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 06 Юли 2007, 13:58

robert1975 написа:
Exy написа:а дали не сбърках че взех ИС а не 320 ще ми кажете ли кое по си заслужава и 320 дали харчи много повече и дали мога да му сложа газова уредба с метанов инжекцион и да го карам на нафта като свърши метана и защо оборотите ми на празен ход се клатят и стъклото на едната врата не се вдига ако го сменя дали ще почне да се вдига благодаря много на всички отговорили

относно газовата-я не се занимаваи с глупости-ще сасипеш колата-!-м50б20 и м50б25 м52б20 м52б25 са с пластмасови колектори-кихне ли газта-честито!

Колегата дава пример за темите в Е36 , напълно съм съгласен с автора че темите са ПЪЛНА БОЗА, аз за това и вече не чета Е36!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Юли 2007, 14:18

robert1975 написа:

Е, ти са от елементарна ирония не разбираш :) :) 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 06 Юли 2007, 15:45

от ирония и от хумор разбирам-но всичко си има граници или бъркам? 8). относно темите-има и боза,може и някои неща да не ни харесват, но аз специялно ще си чета Е 36 защото карам такава кола! titikaka -исказването ти е насочено към мен или към този на които отговарям-не ми стана много ясно......

Назад към E36