Как да премахна драскотините!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Как да премахна драскотините!?
Здр. Всички !
Ако някои има идеа как а премахна драскотините, без да я карам в Bodyshop, или да я пръскам с некви спреиове нека сподели! Че един пе*аст ме закачи като си паркирваше трошката.

Ако някои има идеа как а премахна драскотините, без да я карам в Bodyshop, или да я пръскам с некви спреиове нека сподели! Че един пе*аст ме закачи като си паркирваше трошката.

- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Колега ... поясни какво ти е надраскано ?
дали е само лака или е до основата на боята
ако е леко с паста .... ако е до основата забрави за пастата
може някоя снимка да пуснеш да видиме и ние
дали е само лака или е до основата на боята
ако е леко с паста .... ако е до основата забрави за пастата
може някоя снимка да пуснеш да видиме и ние
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- Andronoff
- триногата
-
мхм... шлайф пастата покрива драскотини, които НЕ са до грунд...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Аз мойта си я пастирах с машинка и сички драскотини по лака изчезнаха, както и драскотини от други бои, белеси от асфалт и камачета, обаче драскотините от ключ и друг остър предмет не изчезват с пастиране, обаче един приятел ми каза, че в една фирма изготвяли боя в вид на пастел, минаваш драскотината и си готов 

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
обаче един приятел ми каза, че в една фирма изготвяли боя в вид на пастел, минаваш драскотината и си готов
[/quote]
Забрави за пастелите едно че винаги си личи къде е и второ че след първата мивка на която ти задържат струйката по дълго върху пастела и си без него

Забрави за пастелите едно че винаги си личи къде е и второ че след първата мивка на която ти задържат струйката по дълго върху пастела и си без него
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
divaneto написа: винаги си личи къде е и второ че след първата мивка на която ти задържат струйката по дълго върху пастела и си без него

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
колко пари взимат за такива дребни драскотини примерно около 3 метра общо разтояние?? и колко пари ще даде каското за толкова драскотини някой да знае ?
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Зависи от застрахователя и условията на каското. Би трябвало или да ти пръснат наново детайлите, или да ти дадат парите за това. Драскотините не се правят, а направо целия детайл, разбирай калник, врата и т.н.
8 мнения
• Страница 1 от 1