ВОДЕН РАДИАТОР

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

ВОДЕН РАДИАТОР

Мнение от laary » 23 Юни 2007, 23:05

Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!

старши ентусиаст
Аватар

Re: ВОДЕН РАДИАТОР

Мнение от Le Transporteur » 23 Юни 2007, 23:19

laary написа:Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!

Аз ги оглеждах доста,стрелки имат,пък като ги хванах яко напън нагоре и излезе радиатора.Не се счупира и гредата не поддаде,но може и да има по-цивилизован начин,аз нямах време да разпитвам...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Мнение от laary » 23 Юни 2007, 23:36

Le Transporteur написа:
laary написа:Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!

Аз ги оглеждах доста,стрелки имат,пък като ги хванах яко напън нагоре и излезе радиатора.Не се счупира и гредата не поддаде,но може и да има по-цивилизован начин,аз нямах време да разпитвам...

И аз така , но ме интересува по-цивилизованият начин :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 23 Юни 2007, 23:44

laary написа:
Le Transporteur написа:

И аз така , но ме интересува по-цивилизованият начин :help:

А може и да няма,после като ги разгледах на свален радиатор се вижда че няма начин да се свалят първо от гредата без да е освободен първо радиаторът...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 24 Юни 2007, 0:39

Имате късмет, че не сте ги счупили. Свалят се като се натисне с отверка точно срещу стрелката (отверката сочи точно противоположно на стрелката). Натиска се леко, те се освобождават и радиатора излиза сам докато си пиете бирата :)
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 24 Юни 2007, 12:03

аз пък имах големи премеждия с ония клинове, които държат дифузьора... здрави излязоха, издържаха доста чукане.. после видяхме как ставало... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Назад към E36