ВОДЕН РАДИАТОР
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
ВОДЕН РАДИАТОР
Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: ВОДЕН РАДИАТОР
laary написа:Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!
Аз ги оглеждах доста,стрелки имат,пък като ги хванах яко напън нагоре и излезе радиатора.Не се счупира и гредата не поддаде,но може и да има по-цивилизован начин,аз нямах време да разпитвам...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Le Transporteur написа:laary написа:Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!
Аз ги оглеждах доста,стрелки имат,пък като ги хванах яко напън нагоре и излезе радиатора.Не се счупира и гредата не поддаде,но може и да има по-цивилизован начин,аз нямах време да разпитвам...
И аз така , но ме интересува по-цивилизованият начин

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
laary написа:Le Transporteur написа:laary написа:Извинявайте за въпроса, но не мога да махна двете пластмасови щипки отгоре на водния радиатор! Ако някой може нека помогне! Благодаря!
И аз така , но ме интересува по-цивилизованият начин
А може и да няма,после като ги разгледах на свален радиатор се вижда че няма начин да се свалят първо от гредата без да е освободен първо радиаторът...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Имате късмет, че не сте ги счупили. Свалят се като се натисне с отверка точно срещу стрелката (отверката сочи точно противоположно на стрелката). Натиска се леко, те се освобождават и радиатора излиза сам докато си пиете бирата 

- Andronoff
- триногата
-
аз пък имах големи премеждия с ония клинове, които държат дифузьора... здрави излязоха, издържаха доста чукане.. после видяхме как ставало... 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
6 мнения
• Страница 1 от 1