Сложих ГАЗ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Сложих ГАЗ
Вчера си взех колата от булсервиз , Всичко стана за един ден . Навъртях 100км разхода си е същия , но по-бавно набира сравнение с бензина . Едно прятелче каза , че е от гаста която съм заредил , била скапана . Има един друг проблем : малко след 2000об като отпусна педала на газта нещо резонира по някога , преди не сым го забелязъл . Струва ми се , че е отдолу маи в дясно . Някви идей ?
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Re: Сложих ГАЗ
Mileitiii написа:Вчера си взех колата от булсервиз , Всичко стана за един ден . Навъртях 100км разхода си е същия , но по-бавно набира сравнение с бензина . Едно прятелче каза , че е от гаста която съм заредил , била скапана . Има един друг проблем : малко след 2000об като отпусна педала на газта нещо резонира по някога , преди не сым го забелязъл . Струва ми се , че е отдолу маи в дясно . Някви идей ?
разхода е същия ама газта е по 1 лв

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Mileitiii написа:Вчера си взех колата от булсервиз , Всичко стана за един ден . Навъртях 100км разхода си е същия , но по-бавно набира сравнение с бензина . Едно прятелче каза , че е от гаста която съм заредил , била скапана . Има един друг проблем : малко след 2000об като отпусна педала на газта нещо резонира по някога , преди не сым го забелязъл . Струва ми се , че е отдолу маи в дясно . Някви идей ?
Леко само, приятелчето да не ти каже, че ако сложиш по-хубава газ ще вървиш повече от на бензин

като слагате ГАЗ .. слагате ли коректор на ъгъла на запалване ?
щото при ниски обороти .. газта е с друга характеристика на горене
чак към 4000 оборота се изравнява с тази на бензина
също и ламбда коректор на количеството въздух
щото .. като се замърси филтъра и настройката на ГАЗ .. заминава на кино

щото при ниски обороти .. газта е с друга характеристика на горене
чак към 4000 оборота се изравнява с тази на бензина
също и ламбда коректор на количеството въздух
щото .. като се замърси филтъра и настройката на ГАЗ .. заминава на кино

Последна промяна Ivo III на 22 Юни 2007, 22:19, променена общо 1 път
за да ти върви .. горе долу като на бензин
и то при високите обороти .. трябва да ти гори поне 1-2литра отгоре
в ниските .. забрави да е като на бензин
но зависи .. каква ти е целта
да ти е икономична колата .. или да запазиш прилично вървене
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
SummonedToDIe написа:Леко само, приятелчето да не ти каже, че ако сложиш по-хубава газ ще вървиш повече от на бензин
Може да върви повече на газ отколкото на бензин, но ще гори поне 20/100 и ще е във високите обороти-проверено, не на Бмв-то, на другият ми автомобил.
VENBO написа:SummonedToDIe написа:Леко само, приятелчето да не ти каже, че ако сложиш по-хубава газ ще вървиш повече от на бензин
Може да върви повече на газ отколкото на бензин, но ще гори поне 20/100 и ще е във високите обороти-проверено, не на Бмв-то, на другият ми автомобил.
така е
газта има по полегата крива на горене
и трябва да се подава по рано искрата за да може да съвпадне пика на харектиристиката с тази на бензина .. там където е конструиран двигателя
лошото е че .. при различни обороти .. иска различно предварение
по спомени .. на празен ход 8 градуса компенсация
които при 4000 оборота .. се изравняват с настройката за бензина
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Каква газова сложи последно?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Ivo III написа:VENBO написа:SummonedToDIe написа:Леко само, приятелчето да не ти каже, че ако сложиш по-хубава газ ще вървиш повече от на бензин
така е
газта има по полегата крива на горене
и трябва да се подава по рано искрата за да може да съвпадне пика на харектиристиката с тази на бензина .. там където е конструиран двигателя
лошото е че .. при различни обороти .. иска различно предварение
по спомени .. на празен ход 8 градуса компенсация
които при 4000 оборота .. се изравняват с настройката за бензина
То тая неговата кола май стана М50 без ванос от М42

Ама и звука го няма

Сложих газов инжекцион "КАРГАЗ" в Булсервиз . Излезе ми 1200лв с бутилка на местото на резервната гума и малко зарядно , което се побира под лайсната на бронята . (Трябва да срежа прарче от лаисната и да го направя на капаче) . Проблема с резонирането го открих май , една алуминиева ламарина не са я сложили добре . до колкото видях наведен пред блока . За вървенето - заредих нова газ от "Шел" и колата тръгна . Май няма разлика от бензина . Другата газ беше от ЕКО и не вървеше . Може ли да ми кажете как да разбера дали са мио сложили това където оправя вървежа на ниските обороти , въпреки , че май няма ядове ?
Mileitiii написа:Сложих газов инжекцион "КАРГАЗ" в Булсервиз . Излезе ми 1200лв с бутилка на местото на резервната гума и малко зарядно , което се побира под лайсната на бронята . (Трябва да срежа прарче от лаисната и да го направя на капаче) . Проблема с резонирането го открих май , една алуминиева ламарина не са я сложили добре . до колкото видях наведен пред блока . За вървенето - заредих нова газ от "Шел" и колата тръгна . Май няма разлика от бензина . Другата газ беше от ЕКО и не вървеше . Може ли да ми кажете как да разбера дали са мио сложили това където оправя вървежа на ниските обороти , въпреки , че май няма ядове ?
принципно .. газта на Шел и на ОМВ е най-качествена
но .. и при тях варира ... зависи каква смес са си забъркали

щом си доволен .. надуваш музиката и си караш

14 мнения
• Страница 1 от 1