сервиз в София?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Leonardo16
- Потребител
-
сервиз в София?
Здравейте,
от известно време имам проблем с разхода (320i 93g) .. Смених какво ли не .. първо казаха Ламбда Сонда - купих нова пак не се оправи.. Принципно съм от Русе, но понеже не намерих качествен сервиз да оправи проблема съм се запътил към София. Моля да ми препоръчате сервиз в София който работи на нормални цени и ще успее да отстрани проблема..
Поздрави.
от известно време имам проблем с разхода (320i 93g) .. Смених какво ли не .. първо казаха Ламбда Сонда - купих нова пак не се оправи.. Принципно съм от Русе, но понеже не намерих качествен сервиз да оправи проблема съм се запътил към София. Моля да ми препоръчате сервиз в София който работи на нормални цени и ще успее да отстрани проблема..
Поздрави.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е чак пък в Русе да няма кой да я погледне
Я опиши по подробно какъв ти е проблема
И в Русе и във Варна има разбирачи,чедва ли са ти по-далече от нашите

Я опиши по подробно какъв ти е проблема

И в Русе и във Варна има разбирачи,чедва ли са ти по-далече от нашите

- Leonardo16
- Потребител
-
30/100 градско - 12/100 извънградско
стойностите са при добро каране
Дори когато стоя на място разхода се покачва.. Когато я измериха наистина показва богата смес, но всички майстори нямали време ала бала ... Единствено изкарва грешка при Кnock Sensor 1, но според майсторите това не е проблема за големия разход. Тя дори при ниски обороти не върви добре, много мудно тръгва.. За това се съмнявам в свещите, но пък на дали ще дават толкова разлика при разхода.. ?
стойностите са при добро каране

Дори когато стоя на място разхода се покачва.. Когато я измериха наистина показва богата смес, но всички майстори нямали време ала бала ... Единствено изкарва грешка при Кnock Sensor 1, но според майсторите това не е проблема за големия разход. Тя дори при ниски обороти не върви добре, много мудно тръгва.. За това се съмнявам в свещите, но пък на дали ще дават толкова разлика при разхода.. ?
Пробвай с друга ламбда сонда, защото има доста фалшиви. Може би тази, която си сложил не е ок.
Аз имах подобен проблем, доста се замисляше колата преди да тръгне, дори и на 4-та като караш и подадеш газ, тя си се замисляше и на магистралата бях несигурен в изпреварванията
Разхода също беше много висок.
И така..купих си нова ламбда сонда NGK (4 кабела) за 100лв. и машината се оправи.
Аз имах подобен проблем, доста се замисляше колата преди да тръгне, дори и на 4-та като караш и подадеш газ, тя си се замисляше и на магистралата бях несигурен в изпреварванията

И така..купих си нова ламбда сонда NGK (4 кабела) за 100лв. и машината се оправи.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ей са последния резервоар ми даде разход 12.8 при положение че очаквах 10.5 макс - с лукойл98 и 80% по околовръстното, цариградско и вечер.
бордкомпа показа грешка в първата сонда - подгряването, и не се чисти - ще се сменя.
идеята е че 30/100 градско от ламбда, предвид на мен кво ми прави, е леко брутално нереално според мен.
и ква е тая нова ламбда само за 100 лв
бордкомпа показа грешка в първата сонда - подгряването, и не се чисти - ще се сменя.
идеята е че 30/100 градско от ламбда, предвид на мен кво ми прави, е леко брутално нереално според мен.
и ква е тая нова ламбда само за 100 лв

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
deyan_gg написа:NGK за 100лв. От един магазин на бул. Черни Връх я взех. Като се има предвид, че за Бош ми искаха 170-240лв верно си е далавера:)
аха, а тествана ли е дали работи както трябва, като данни издръжливост съвместимост и т.н.?
само да не се присъединиш към клуба 'луд ли си градско под 13 ми прави само на платформа'
аз с отстъпки дадох 230 лв

Защо ли мойта ламбда сонда я взех за 230 лв и заспа колата
Вероятно съм взел истинската .
Аз колата си я правя при един майстор който се занимава само с БМВ-та в Люлин и до сега съм доволен, защото от не работеща кола сега работи чудесно.
Но ако за ламбда сонда се скръндзите, то не ви трябва майстор, а почнете сами да си я правите или си сменете колата с друга марка.

Аз колата си я правя при един майстор който се занимава само с БМВ-та в Люлин и до сега съм доволен, защото от не работеща кола сега работи чудесно.
Но ако за ламбда сонда се скръндзите, то не ви трябва майстор, а почнете сами да си я правите или си сменете колата с друга марка.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
"Аз колата си я правя при един майстор който се занимава само с БМВ-та в Люлин "
Я ми го кажи и на мен тоз майстор така и така съм в люлин
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз пък моята сонда я взех от Явор за 30 лв. и разхода падна с литър
Щот преди това въобще нямах ламбда,и то заводски
А за проблема с разхода - изключи сондата и покарай така.Компа си
взима една осреднена стойност по таблица и разхода трябва да е що годе
нормален( най-много 15 л.).Така ще разбереш дали новата сонда ти е проблема.

Щот преди това въобще нямах ламбда,и то заводски

А за проблема с разхода - изключи сондата и покарай така.Компа си
взима една осреднена стойност по таблица и разхода трябва да е що годе
нормален( най-много 15 л.).Така ще разбереш дали новата сонда ти е проблема.
horhef написа:"Аз колата си я правя при един майстор който се занимава само с БМВ-та в Люлин "
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
CSS2 написа:И аз имам някакъв такъв проблем.. уж на диагностика ми казват че всичко е наред с ламбда-та и аз съм около 20-25/100 градско
Колега, каде направи диагностиката? Аз имам някаква драма в момента и искам да мина през диагностика, ама ми обаждат некви невероятни срокове в Камор и Дару. В Камор най-ранната възможна дата била след месец и половина...

[Georgi] написа:CSS2 написа:И аз имам някакъв такъв проблем.. уж на диагностика ми казват че всичко е наред с ламбда-та и аз съм около 20-25/100 градско
Колега, каде направи диагностиката? Аз имам някаква драма в момента и искам да мина през диагностика, ама ми обаждат некви невероятни срокове в Камор и Дару. В Камор най-ранната възможна дата била след месец и половина...
Имаме човек който е с оригинални джажи за диагностика на БМВ. В по-горната тема има линк.
Няма разлика дали той ще ти направи диагностика или дару/камор освен в цената.
15 мнения
• Страница 1 от 1