Къде ли има морга с цели БМВ-та ....!!??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
Къде ли има морга с цели БМВ-та ....!!??
Здравейте!
Трябва да си намеря буксата, която влиза в датчика на водния радиатор - тази за перката. Счупи ми се закопчалката и сега не дава контакт добре, не включва перката и колата ми загрява! Не ми се ще да го побългарявам с ц/к копче за директно управляние на перката и за това ми трябва тази буксичка! Колата е Е36 компакт 98г. ама вече обиколох бая морги и няма такова нещо никъде! Ако някой е виждал по морги цели БМВ-та или има такава букса да помага че е зле ситуацията!
Мерси предварително!
п.с. ааа и двата сенника си търся между другото...
Трябва да си намеря буксата, която влиза в датчика на водния радиатор - тази за перката. Счупи ми се закопчалката и сега не дава контакт добре, не включва перката и колата ми загрява! Не ми се ще да го побългарявам с ц/к копче за директно управляние на перката и за това ми трябва тази буксичка! Колата е Е36 компакт 98г. ама вече обиколох бая морги и няма такова нещо никъде! Ако някой е виждал по морги цели БМВ-та или има такава букса да помага че е зле ситуацията!
Мерси предварително!
п.с. ааа и двата сенника си търся между другото...

Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!
- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
ами ето за това говорим
за взаимопомощ става на въпрос!
Благодаря много

за взаимопомощ става на въпрос!
Благодаря много

Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Мда, не слагай копче на таблото, че може да забравиш да го включиш и да се чудиш кво е станало като загрее 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
4 мнения
• Страница 1 от 1