Проблем с климатрона
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Проблем с климатрона
Привет колеги. От няколко дни климатика започна да охлажда съвсем слабо и се чудя къде каква може да е причината. От търсачката установих, че вероятно е от загуба на на фреон, ама не ми ясно как така изведнъж се изпари този газ и възможно ли е това да се случи така изведнъж. Ще ви бъда благодарен и ако ме насочите към читав майстор/сервиз, където евентуално да проверят системата и ако е необходимо да го напълнят. Добавям само, че филтъра е нов. Благодаря.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем с климатрона
arkadas написа:Привет колеги. От няколко дни климатика започна да охлажда съвсем слабо и се чудя къде каква може да е причината. От търсачката установих, че вероятно е от загуба на на фреон, ама не ми ясно как така изведнъж се изпари този газ и възможно ли е това да се случи така изведнъж. Ще ви бъда благодарен и ако ме насочите към читав майстор/сервиз, където евентуално да проверят системата и ако е необходимо да го напълнят. Добавям само, че филтъра е нов. Благодаря.
Всичко е възможно ако имаш пробив ,на другата сем.кола при тестване се появиха три теча и налягането в системата изчезна буквално за 5 минути..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
а как се сваля климатроника с врътките 4е лампи4ката не6то ми премигва питам за6тото ме е страх да го напъвам се пак сигорно си има номер 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
BMWm5 написа:а как се сваля климатроника с врътките 4е лампи4ката не6то ми премигва питам за6тото ме е страх да го напъвам се пак сигорно си има номер
Свали врътките ,отзад има винтове,натам се ориентираш...

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
тъкмо преди малко излязох от сервиза за ремонт на климатроника - само че при мен беше по сериозна работата...смяна на радиатор, пълнене и филтър. направих го в сервиз в Младост едно малко на Евромаркет. та там добре работят според мен - иди да ти го погледнат да не стане да пълниш и да изтича...ако искаш и номер на майстора мога да ти дам ако ти е наблизо Младост
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Някой ако ,пълни с фреон празна система ,без да я тества ,...ще да е супер майстор 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
don_mimo написа:абе Тошо помпата е вашия 4овек
като дойдете в русе ще ви заведа
В колонка ли

9 мнения
• Страница 1 от 1