Нормалнолие!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Нормалнолие!!!
Здравеите колеги. Вчера ми изгоря бензинова помпа.Вапросамие нормалнолие да ме одрусат 280к. 220-помпа 20-репратриране 40-монтаж.в Наискар в Пловдив по патя за Асеновград.Благодаря предварително.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Re: Нормалнолие!!!
mirogooo написа:Здравеите колеги. Вчера ми изгоря бензинова помпа.Вапросамие нормалнолие да ме одрусат 280к. 220-помпа 20-репратриране 40-монтаж.в Наискар в Пловдив по патя за Асеновград.Благодаря предварително.
По принцип са си нормални цени ама това 40 лв. монтаж малко тъпо... На мен за 25 лв. ми прегледаха колата да видят дали е от помпата и за монтаж не са ми искали нищо освен цената на помпата, която отидох лично с човека до магазина и я купихме.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Колега, според мен има някакъв резон за малко по-скъпото обслужване в този сервиз, като некоментирам качеството им (има теми по този вапрос).
Аз същата операция я направих в Бош сервиза и ми излезна малко по-евтино. Така че, ако всичко е наред сега с колата, няма смисал да се коркаш за 20-40лв, според мен! Но е хубаво да имаш едно наум за в бъдеще
Поздрави.
Аз същата операция я направих в Бош сервиза и ми излезна малко по-евтино. Така че, ако всичко е наред сега с колата, няма смисал да се коркаш за 20-40лв, според мен! Но е хубаво да имаш едно наум за в бъдеще

Поздрави.
6 мнения
• Страница 1 от 1