328
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
328
карах една 318 кабрио, на която е сложен двигател 328...купето е 94 година, а двигатеял незнам...
няма ли проблем с окачване, спирачки и за каквото още се сетите?
дайте мнение или инфо, че аз си се чудя
няма ли проблем с окачване, спирачки и за каквото още се сетите?
дайте мнение или инфо, че аз си се чудя

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Мисля, че при подобна смяна предното окачване трябва да се ъпгрейдва, защото 6 цилиндровия двигател е по-тежък. Спирачките също са много по-добри при 6 цилиндровите модели, добре е и те да се подменят.
- kay
- просветлен
-
Това съм чувал от хора, които са го правили, и определено има разлика в теглото между 316/318 и 320/325 и нагоре, така че звучи правдоподобно окачването да е по-твърдо отпред при тях.
- kay
- просветлен
-
ммм това ми се струва малкооо
много ме съмнява е се движи нормално това животно
както каза Каy разликата в теглото на двигателите е доста голяма...
спирачките са абсолютно различни,
не само пружини и амортесиори са други но и ако не се лъжа доста от носещите елементи в ходовата част се различават.
Да не говорим за скоростни кутии, кардани, дифове, но предполагам че те са подменени, или...
дай малко повеч инфо за тази импрегнация...

много ме съмнява е се движи нормално това животно
както каза Каy разликата в теглото на двигателите е доста голяма...
спирачките са абсолютно различни,
не само пружини и амортесиори са други но и ако не се лъжа доста от носещите елементи в ходовата част се различават.
Да не говорим за скоростни кутии, кардани, дифове, но предполагам че те са подменени, или...

дай малко повеч инфо за тази импрегнация...

аз не съм много наясно обаче като гледам в каталога на Д и В окачването при 320-328 Е36 е едно и също
различно е от 316-318
но това да ти е проблема! един комплект амортесьори + пружини си заслужава за тази кола!
важното е, че има хубав двигател
на мен ако ми попадне такова животно хич няма да се чудя
различно е от 316-318
но това да ти е проблема! един комплект амортесьори + пружини си заслужава за тази кола!
важното е, че има хубав двигател
на мен ако ми попадне такова животно хич няма да се чудя

ами не мога да дам повече инфо, защото колата ще е тук другата седмица...иначе по беглите ми наблюдения повечето неща май са сменени, отзад си е с дискове, гърнетата са с 2 тръби...
м/у другото много добре си се държи колата, карах я до Банско, спира си идеално, за вървенето си е яко:) може би ше и сложа едни Кони аморт. отпред та да залепне, на 320-ката бях сложил и беше невероятно добре, а и знам че кабриото е доста по-яко и тежко от нормалното 318, та си мисля че няма да е проблем:)
м/у другото много добре си се държи колата, карах я до Банско, спира си идеално, за вървенето си е яко:) може би ше и сложа едни Кони аморт. отпред та да залепне, на 320-ката бях сложил и беше невероятно добре, а и знам че кабриото е доста по-яко и тежко от нормалното 318, та си мисля че няма да е проблем:)
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Това кабрио почти сигурно е било 318 IS,защото купе 318 няма.Затова
е с дискове отзад а и окачването мисля,че е като на 320 и 325.
е с дискове отзад а и окачването мисля,че е като на 320 и 325.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
E36 318is Cabrio - няма, само 318i (115hp) са ..
Има - USA...

Доколкото знам 316,318 и 320 окачването е еднакво (без спирачките отзад), 325, 328 е различно. Ако се вярва на АВТОБИЛД, шасито може да поеме мощност до 300 коня без конструктивни промени. Друг е въпроса какво ще е поведението на колата ако се сложат 200+ коня на оборудване за 100.
Never mistake motion for action...
12 мнения
• Страница 1 от 1