Мнения за следната обява от mobile.de - 325 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Мнения за следната обява от mobile.de - 325 TDS
това е колата, която съм набелязал -
1. Как ви се струва офертата...
2. Надявам се тези 242к да не са му много на този двигател и поне като е над 200к - да са реални...
3. Въпрос - няма ли да е много ниска за нашите пътища?
4. Четох, че е препоръчително да сменя виско, термостат и водна помпа освен стандартните неща... и че иначе не можеш да си сигурен в колата...
5. Ще я гледа човек дето само с внос на коли се занимава - внесъл съм си чрез него четири коли, от които само едната не излезе читава, но още си я карам - останалите три - перфектни... Навсякъде четох за задължителна диагностика на компютър - в моя случай това няма да бъде направено преди да я платя - рискувам ли много, при положение, че човека много разбира (но не е компютър все пак)?
по принцип се точех на е46, но е36 touring са ми слабост... а и няма да е лошо да ми остане някой лев в джоба (дано да не ги дам за ремонти)
Чакам отговори, а също така ще ви уведомя как е минал огледа...
1. Как ви се струва офертата...
2. Надявам се тези 242к да не са му много на този двигател и поне като е над 200к - да са реални...
3. Въпрос - няма ли да е много ниска за нашите пътища?
4. Четох, че е препоръчително да сменя виско, термостат и водна помпа освен стандартните неща... и че иначе не можеш да си сигурен в колата...
5. Ще я гледа човек дето само с внос на коли се занимава - внесъл съм си чрез него четири коли, от които само едната не излезе читава, но още си я карам - останалите три - перфектни... Навсякъде четох за задължителна диагностика на компютър - в моя случай това няма да бъде направено преди да я платя - рискувам ли много, при положение, че човека много разбира (но не е компютър все пак)?
по принцип се точех на е46, но е36 touring са ми слабост... а и няма да е лошо да ми остане някой лев в джоба (дано да не ги дам за ремонти)
Чакам отговори, а също така ще ви уведомя как е минал огледа...
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
според мен е доста добре !
за километрите възможно е и да са повече но едва ли
а за това дали не е ниска за БГ не мисля има доста по ниски от тях които се карат в БГ а за тия пари можеше да намериш и някоя Е39-ка
но туринга наистина е доста добър
за километрите възможно е и да са повече но едва ли
а за това дали не е ниска за БГ не мисля има доста по ниски от тях които се карат в БГ а за тия пари можеше да намериш и някоя Е39-ка
но туринга наистина е доста добър

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и на мен ми харесава колата за километрите гаранция 100% знаеш няма,по принцип и аз търся точно такава кола само ми е интересно при положение че тоя човек ти е познат на тази цена ли ти я кара колата или там на място смъква малко и колко ти зима за докарване?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
за тези пари мисля, че спокойно може да си търсиш от privat с TUV.
като видиш такива имена Nenad Stanojevic не се вързвай много много
като видиш такива имена Nenad Stanojevic не се вързвай много много

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Stanchev написа:като видиш такива имена Nenad Stanojevic не се вързвай много много![]()
и на мен това име ме притенсва малко, но там пазара се държи от такива хора точно - араби и източноевропейци - private оферти изчезват много бързо, а и там няма гаранция, че не е боклук колата...
kiko написа:и на мен ми харесава колата за километрите гаранция 100% знаеш няма,по принцип и аз търся точно такава кола само ми е интересно при положение че тоя човек ти е познат на тази цена ли ти я кара колата или там на място смъква малко и колко ти зима за докарване?
аз си мисля, че ако щяха да ги връщат - биха ги върнали на под 200к, но знаеш ли... също и цената на колата не е особено ниска - все пак е на 10 години, а модела е още по-стар - за тази цена трябва да е безупречна според мен.... Моя човек прави пазарлъци на място и каквото свалят не го плащам - за докарването взима некви там пари, щото реално губи място в автовоза и е редно да го компенсирам.
Последна промяна sub_eleven на 20 Май 2007, 12:17, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ама ти ако ще се гласиш да си харесваш кола от тук и тепърва да тръгваш за ДЕ да я харесваш грешиш доста! хубавите коли се продават много, много бързо 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
sub_eleven написа:аз си мисля, че ако щяха да ги връщат - биха ги върнали на под 200к, но знаеш ли...
Ако колата е на 450-500к..... нормално е да я върнат на "само" 2хх.... не са толкова нагли, като нашите "вносители" да я правят на 130-160к....
- sub_eleven
- ентусиаст
-
sub_eleven написа:Навсякъде четох за задължителна диагностика на компютър - в моя случай това няма да бъде направено преди да я платя - рискувам ли много, при положение, че човека много разбира (но не е компютър все пак)?
нали това казвам - че ще я взимам само въз основа на неговия оглед - няма как да ида до DE - адски работа имам и никакво свободно време... от бг няма кола дето да ми хареса....
а за това, че не са нагли и там - заеби да не са...
и пак казвам - за тия пари мисля, че трябва да е перфектна (9200лв докато е още там - за да има сметка някой да я внесе и продаде трябва да я пусне поне на 12000лв, значи трябва да отговаря на такава стойност на българския пазар)
но определено ако има кусури няма да я взимам...
но пак си мисля - по-добре е36 с повечко екстри и по-добро състояние, отколкото е46 кенеф, пък и е 2000Е отгоре
- dehol
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e60 M5
мии тоо нали ТДС-ките не били хубави..нз ама на външен вид е повече от екстра
като изключиме и километрите дее..супер е иначе катафалката

- sub_eleven
- ентусиаст
-
бас ловя, че 99% от колите, които идват са над тея километри - просто на дисплея ти показва нещо дето да те успокоява - нещо от сорта на 140000 примерно...
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
абе само може ли тоя пич с D10 Alpina-та да си намали аватара че си е мамата е..ло 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- sub_eleven
- ентусиаст
-
още един въпрос - като цяло четох доста за този двигател - капризите са му основно в охладителната система нали? Като цяло най-добре да сменя помпа, виско и термостат... други проблеми някой имал ли е (при правилна експлоатация говорим) или проблеми бол
? ()
п.п това с агренажната верига да не го броим, че май всички го имат...

п.п това с агренажната верига да не го броим, че май всички го имат...
12 мнения
• Страница 1 от 1