Неравномерно работещ двигател ! ! !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Неравномерно работещ двигател ! ! !
Колеги струва ми се ,че имам проблем с моето 325тдс.Когато загрее двигателя почва да работи неравномерно на празни обороти/като оборотите не се менят/ само звукът от него .Дали това е проблем или просто много се шашкам?
аааа... не! може да е проблем.
Вибрира ли много? променя ли се звука, мошността ?
Вибрира ли много? променя ли се звука, мошността ?
Последна промяна Pin2 на 19 Май 2007, 21:53, променена общо 1 път
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
По-добре да я прегледат все пак, аз имах проблем на празен ход, смених моторчето и стрелката спря да мърда, но леките вибрации си останаха. Оказа се, че е работила на 3 цилиндъра и сега е с разкостен мотор за основен ремонт
Аз съм бензин и нещата са по-различни, но все пак такива колебания в звука не е редно да има.

We love you Ronnie!
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
значи и при мен го прави същотот карал съм я на диагностика на многог места и никаде нищо което е хубаво
но мисля че това може да го прави от датчика на коляновия вал
поне преди ми го даваше като грешка вече не но мисля че то може да играе някаква роля сега пак ми претриса точно както ти описа но не мърда стрелката на оборотите но все пак като се има в предвид че тя не може да хване толкова прецизно така че ...
но мисля че това може да го прави от датчика на коляновия вал

поне преди ми го даваше като грешка вече не но мисля че то може да играе някаква роля сега пак ми претриса точно както ти описа но не мърда стрелката на оборотите но все пак като се има в предвид че тя не може да хване толкова прецизно така че ...
10 мнения
• Страница 1 от 1