Как ви изглежда тая 318?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Bavarishe написа:...
Така и така темата отиде твърде

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз бих те посъветвал да научиш поне някои стандартни неща (бъбреци какви на коя година, климатика какъв и на коя година, и др. са произведени), след това взимаш един познат поне да разбира повечко от теб за двигатели, после отивате и я оглеждаш много добре за удари, разлика в тоновете на боята, ръжди и т.н. Хвърляш едно две кръкчета(пробваш го на завои и дупки, ослушваш се за звуци) услушваш се за двигателя да ли работи равномерно на ниски и високи обороти, да ли пали както трябва(на студено и на топло особено за дизела), оглеждаш се да ли има омаслени места по ДВГ(ако не е измит), дима от аспуха как е. Ей такива неща. И след всичко изброено ако все пак ти допада колицата закарваш я на една диагностика да проверят за катострофа и електрониката. И сам си решаваш какви плюсове има и какви минуси. Все пак това е машина и няма част която да не се оправи, и пак сам ще си прецениш колко още ще ти струва за да си я направиш както ти харесва. И не се услушвай много много какво ти говори продавача.
Която аз си взех си има доста неща които трябва да си ги оправя(някои малки дразнещи неща някои по сериозни), но в крайна сметка съм си доволен и лека по лека нещата се оправят.
Успех с покупката
Която аз си взех си има доста неща които трябва да си ги оправя(някои малки дразнещи неща някои по сериозни), но в крайна сметка съм си доволен и лека по лека нещата се оправят.
Успех с покупката
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Колата изглежда, по снимки, доста читава .
Капака не е крив, до колкото може да види от снимката.
Че е имала челна среща от пред в дясно, имала е ... фугата между капака и десния фар.
Може и някъде другаде да е имала, трябва да се огледа на живо колата.
Ма коя кола на ~10+ години няма никъде удар.
Нека някой да ми покаже кола на тия години и километри
без нито един пребоядисван детайл.
Има, ама сигурно 1 на 50000.
А за цената сам си прецени колега,
ако ти харесва колата и е читава,
направи един хубав пазарлък, свали някой лев и се радвай.
П.С. Много хора ще ти кажат,
че на тая цена ще ти намерят много по-нова Е36-ца,
с повече екстри и какво ли не още по-по-най ... ... , на баба им хв........

Капака не е крив, до колкото може да види от снимката.
Че е имала челна среща от пред в дясно, имала е ... фугата между капака и десния фар.
Може и някъде другаде да е имала, трябва да се огледа на живо колата.
Ма коя кола на ~10+ години няма никъде удар.
Нека някой да ми покаже кола на тия години и километри
без нито един пребоядисван детайл.
Има, ама сигурно 1 на 50000.
А за цената сам си прецени колега,
ако ти харесва колата и е читава,
направи един хубав пазарлък, свали някой лев и се радвай.
П.С. Много хора ще ти кажат,
че на тая цена ще ти намерят много по-нова Е36-ца,
с повече екстри и какво ли не още по-по-най ... ... , на баба им хв........

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Значи колата е произведена до средата на 96та като моята, а сигурно е регистрирана 97 в ковто няма нищо ненормално. Ако е на тия километри трябва да е мноооого запазена и ако е така според мен си заслужава парите. Води я на една диагностика ако я вземаш.
vitamincpp написа:Значи колата е произведена до средата на 96та като моята, а сигурно е регистрирана 97 в ковто няма нищо ненормално. Ако е на тия километри трябва да е мноооого запазена и ако е така според мен си заслужава парите. Води я на една диагностика ако я вземаш.
Е тя няма шанс да е на тия километри.Изпусната е или 1 или 2 отпред.Въпроса е дали за тая година която пише всичко съответства по външния вид.
BarniPPP написа:vitamincpp написа:Значи колата е произведена до средата на 96та като моята, а сигурно е регистрирана 97 в ковто няма нищо ненормално. Ако е на тия километри трябва да е мноооого запазена и ако е така според мен си заслужава парите. Води я на една диагностика ако я вземаш.
Е тя няма шанс да е на тия километри.Изпусната е или 1 или 2 отпред.Въпроса е дали за тая година която пише всичко съответства по външния вид.
Тоя дето е връщал километража се е отплеснал

_!_
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Колеги, ако се загледате в предно ляво колело не ви ли се струва, че горния край е леко хлътнал навътре, а долния е по - изнесен?

Power is nothing without control...

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2