чукане в рейката

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

чукане в рейката

Мнение от titoto » 24 Апр 2007, 22:02

Здравейте,от около седмица имам леко чукане в рейката,чувасе само на малки дупчици иначе не се обажда.Днеска ходих на майстор и ми каза,че рейката е здрава няма никакви хлабини само лек луфт там дето се захваща щангата на волана кьм рейката и предава чукането. Вьв волана се усеща едно леко чукане на място но в самия волан луфт няма.Майстора ми не е разглобявал такава рейка,кажете какво трябва да се разглобява и трябва ли да я разглобим цялата или само там дето е този болт за захващането ако е вьзможно.
Кажете на лагер или втулка е там и някакви размери ако знаете,че да не се впускам в излишни главоболия и хвьрляне на пари по майстори.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 25 Апр 2007, 10:40

Той ако е майстор и се е занимавал с хидравлики те всички са сходни, но ако се учи на твойта това вече е друг въпрос!!!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 25 Апр 2007, 13:37

В какво състояние са ти накрайниците.... :conf:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от titoto » 25 Апр 2007, 20:19

Майсторьт ми е добьр,но не иска да я разглабяме на сляпо и затова ви питам ако може да помогнете.Трябва ли да я разглобяваме цялата или има вариант само дето е лостчето кьм кормилната щанга.Всичко друго по предницата е бетон няма чук,пук само в лостчето кьм валана,като го натисне непомня в каква посока чукането изчезва.

Назад към E36