Въпрос отностно проверката на датчиците по таблото...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Въпрос отностно проверката на датчиците по таблото...

Мнение от batkoto » 21 Апр 2007, 21:44

Някой знае ли какво означават всичките точки, по които се изреждат данните на таблото. Като се задаюържи бутона за зануляване на временните километри при заключено положение на волана и след това се врътне на средно положение ключа, на таблото започва по точки от 1 до 6 да ти изброява данни и накрая прави проверка на всички уреди като ги закарва до крайното им положение и ги връща обратно. Та някой има ли идея точките, по които ти ги изрежда данните коя, за какво е? За някой и сам може да се досети човек, но все пак ми е интересно за всичките. Някаква информация някой ако има ще съм благодарен :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Въпрос отностно проверката на датчиците по таблото...

Мнение от vld » 21 Апр 2007, 21:52

batkoto написа:Някой знае ли какво означават всичките точки, по които се изреждат данните на таблото. Като се задаюържи бутона за зануляване на временните километри при заключено положение на волана и след това се врътне на средно положение ключа, на таблото започва по точки от 1 до 6 да ти изброява данни и накрая прави проверка на всички уреди като ги закарва до крайното им положение и ги връща обратно. Та някой има ли идея точките, по които ти ги изрежда данните коя, за какво е? За някой и сам може да се досети човек, но все пак ми е интересно за всичките. Някаква информация някой ако има ще съм благодарен :)

Има тема в Тъ Бест ОФ прочети :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoto » 21 Апр 2007, 22:13

vid, провери си ЛС...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Апр 2007, 22:59

Изображение

Назад към E36