Въпрос отностно проверката на датчиците по таблото...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Въпрос отностно проверката на датчиците по таблото...
Някой знае ли какво означават всичките точки, по които се изреждат данните на таблото. Като се задаюържи бутона за зануляване на временните километри при заключено положение на волана и след това се врътне на средно положение ключа, на таблото започва по точки от 1 до 6 да ти изброява данни и накрая прави проверка на всички уреди като ги закарва до крайното им положение и ги връща обратно. Та някой има ли идея точките, по които ти ги изрежда данните коя, за какво е? За някой и сам може да се досети човек, но все пак ми е интересно за всичките. Някаква информация някой ако има ще съм благодарен 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Въпрос отностно проверката на датчиците по таблото...
batkoto написа:Някой знае ли какво означават всичките точки, по които се изреждат данните на таблото. Като се задаюържи бутона за зануляване на временните километри при заключено положение на волана и след това се врътне на средно положение ключа, на таблото започва по точки от 1 до 6 да ти изброява данни и накрая прави проверка на всички уреди като ги закарва до крайното им положение и ги връща обратно. Та някой има ли идея точките, по които ти ги изрежда данните коя, за какво е? За някой и сам може да се досети човек, но все пак ми е интересно за всичките. Някаква информация някой ако има ще съм благодарен
Има тема в Тъ Бест ОФ прочети

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
4 мнения
• Страница 1 от 1