Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 19 Апр 2007, 8:57

Колега,по добре си я закарай за преглед защото аз бях докарал една 318is на един приятел (просто я шофирах) защото нямаше книжка тогава и още тогава му казах,че колата не ми се нрави :maad: ама той си я хареса и след няколко месеца и прави основен ремонт. :banghead:

И като я гледам няма нищо уникално в нея и ако искаш да замяза на бегачка ще ти трябват поне 3-4 бона,че и нагоре!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Re: Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?

Мнение от tin » 19 Апр 2007, 9:55

Leon написа:
tin написа:Като я форсирам на празен ход не ги дига рязко оборотите ама аз не съм карал 318 само ванос , а ваноса си ги дига доста по бързо ... :help:

Не знам каква е тая 318 с ванос дето си карал, ма не е била БМВ. Бързо и бавно вдигане на обороти е доста събективно понятие, не го приемай за мерило.

Начи не си ме разбрал , казах - НЕ СЪМ КАРАЛ 318 - а само Ванос съм карал !

Leon написа:
tin написа:Другия проблем е че е като на един приятел ISката без копче за блокажа т.е блокажа е включен постоянно.

Имаш предвид АСЦ+Т вероятно, затова има копче. Тази просто няма АСЦ, не че е постоянно включено.
!

вече 2ра IS -ка срещам с блокаж без копче , и двете са над 95 год. нз и на мен ми звучи невъзможно но наистина имат блокаж защото след яко форсиране и пускане на педала... тр...тррр ... и никъв пилеж... а иначе си набират яко
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 20 Апр 2007, 20:03

на горубляне няма кола която да не изглежда като нова,и да е карал доктор или човек 35-40 набор.външния вид не трябва да ти е определящ когато купуваш кола за около 7000к

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 20 Апр 2007, 20:39

С тия реални километри...и на мен ми се кълнеха ама при проверката на датчика на скоростите в Камор, друго излезе.
На собствен риск я закарай в Камор, не е толкова далече от Горубляне...е не минавай само през Самоковско, че там 100% ще те сбарат катаджиите.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 20 Апр 2007, 22:59

Блокажа без копче се нарича шпер диференциал и е мечтата на всеки в този форум :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към E36