Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Колега,по добре си я закарай за преглед защото аз бях докарал една 318is на един приятел (просто я шофирах) защото нямаше книжка тогава и още тогава му казах,че колата не ми се нрави
ама той си я хареса и след няколко месеца и прави основен ремонт.
И като я гледам няма нищо уникално в нея и ако искаш да замяза на бегачка ще ти трябват поне 3-4 бона,че и нагоре!

И като я гледам няма нищо уникално в нея и ако искаш да замяза на бегачка ще ти трябват поне 3-4 бона,че и нагоре!

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: Заслужава ли си тя 318 IS-ка парите?
Leon написа:tin написа:Като я форсирам на празен ход не ги дига рязко оборотите ама аз не съм карал 318 само ванос , а ваноса си ги дига доста по бързо ...![]()
Не знам каква е тая 318 с ванос дето си карал, ма не е била БМВ. Бързо и бавно вдигане на обороти е доста събективно понятие, не го приемай за мерило.
Начи не си ме разбрал , казах - НЕ СЪМ КАРАЛ 318 - а само Ванос съм карал !
Leon написа:tin написа:Другия проблем е че е като на един приятел ISката без копче за блокажа т.е блокажа е включен постоянно.
Имаш предвид АСЦ+Т вероятно, затова има копче. Тази просто няма АСЦ, не че е постоянно включено.
!
вече 2ра IS -ка срещам с блокаж без копче , и двете са над 95 год. нз и на мен ми звучи невъзможно но наистина имат блокаж защото след яко форсиране и пускане на педала... тр...тррр ... и никъв пилеж... а иначе си набират яко

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
С тия реални километри...и на мен ми се кълнеха ама при проверката на датчика на скоростите в Камор, друго излезе.
На собствен риск я закарай в Камор, не е толкова далече от Горубляне...е не минавай само през Самоковско, че там 100% ще те сбарат катаджиите.
На собствен риск я закарай в Камор, не е толкова далече от Горубляне...е не минавай само през Самоковско, че там 100% ще те сбарат катаджиите.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2