Проблем разрешен: заключена задна лява врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем разрешен: заключена задна лява врата
Помагайте, приятели! По принцип откакто я взех, външната ръчка на задна лява врата не работеше, не можеше да се отваря отвън.
Един ден наскоро си викам "чакай аз да пробвам тая далавера със заключването на вратата против отваряне от деца отвътре" и познайте към коя врата се запътих ... а само тя беше отворена в момента ...
Завъртях ключето и предоволен треснах вратата. Пробвам отвътре - не се отваря. "Ааааа екстра, дъщерята нема'а изпадне закъм морето. Чеки са да си го върна ..." Ядец. Ни отвън, ни отвътре се отваря.
F1! F1! F1!
Един ден наскоро си викам "чакай аз да пробвам тая далавера със заключването на вратата против отваряне от деца отвътре" и познайте към коя врата се запътих ... а само тя беше отворена в момента ...

Завъртях ключето и предоволен треснах вратата. Пробвам отвътре - не се отваря. "Ааааа екстра, дъщерята нема'а изпадне закъм морето. Чеки са да си го върна ..." Ядец. Ни отвън, ни отвътре се отваря.
F1! F1! F1!
Последна промяна Фил на 18 Апр 2007, 10:01, променена общо 1 път
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
е тва е сам да .... сигурно ще трябва да махаш седалка и кората на вратата, ако е възможно. нещо, което е трябвало още преди това да направиш
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Владо написа:е тва е сам да .... сигурно ще трябва да махаш седалка и кората на вратата, ако е възможно. нещо, което е трябвало още преди това да направиш

Ъпдейт: Всичко вече е окей, работи като слънце.
Проблема: счупено палче на самата дръжка, това което избутва механизма.
Решението: сваля се рамката на дръжката отвън, ама мноооого внимателно, защото е на 4 пластмасови щифта и се чупят. Развиват се двата болта на дръжката, тя пада навътре във вратата. Бърка се отвътре през вече свалената кора и се изважда. Взима се новата дръжка и с много псувни се намества на нейно място (скъса ми нервичките, ама я наместих). Проблема с наместването е същото това палче - непрекъснато се закача по механизмите вътре и може да те побърка. С малко изолирбанд го задържах в прибрано положение, колкото да мине през тельовете, после го махнах с пинсета. След това вече е фасулско - намества се дръжката на място, затягат се винтовете и "пей сърце". Ако сте счупили рамката, като мен, може да пробвате да я залепите, аз я наплесках с Поксипол, сега може и кола да дръпне.
Проблема: счупено палче на самата дръжка, това което избутва механизма.
Решението: сваля се рамката на дръжката отвън, ама мноооого внимателно, защото е на 4 пластмасови щифта и се чупят. Развиват се двата болта на дръжката, тя пада навътре във вратата. Бърка се отвътре през вече свалената кора и се изважда. Взима се новата дръжка и с много псувни се намества на нейно място (скъса ми нервичките, ама я наместих). Проблема с наместването е същото това палче - непрекъснато се закача по механизмите вътре и може да те побърка. С малко изолирбанд го задържах в прибрано положение, колкото да мине през тельовете, после го махнах с пинсета. След това вече е фасулско - намества се дръжката на място, затягат се винтовете и "пей сърце". Ако сте счупили рамката, като мен, може да пробвате да я залепите, аз я наплесках с Поксипол, сега може и кола да дръпне.
6 мнения
• Страница 1 от 1