Дискове

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 29 Мар 2007, 12:41

bimbolet написа:
Alexbmw написа:Предни дискове вентилирани и нарязани (не съм сигурен, че се казва нарязани) на Брембо 200лв. ;)

...къде ги продават точно тези?

В Ауто плюс има такива на Брембо за 110 кинта бройката ... ма нещо множко ми се струват. И аз се чудя дали да не си взема такива, но в краина сметка май няма смисъл, защото като се замисля до сега не съм си виждал дисковеете червени :), а пък са двойно по-скъпи. В момента имам почти един пръст ръб на предните дискове и си спира като змей. Мисля, че пак ще си взема нормални ... само още не знам каква марка и от къде ...
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 29 Мар 2007, 15:29

абе много пари им искат в аутоплюса :twisted:
мен за едни носа4и със 6арнирните болтове ми искат 190лв аз ги намерих за 120лв :) а за тези дискове има още хляб във тях в4ера пак ги гледах ...ще искарат още 20-30 000км :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от carcrasher » 05 Апр 2007, 20:22

bimbolet написа:
Alexbmw написа:Предни дискове вентилирани и нарязани (не съм сигурен, че се казва нарязани) на Брембо 200лв. ;)

аз продавам такива-брембо макс; двойно оксидирани, черни и нарязани. сега нали се сещаш, че имам и надупчени, ама са 600 лева само предните бейби
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!

Потребител
Аватар

Мнение от carcrasher » 05 Апр 2007, 20:28

carcrasher написа:
bimbolet написа:

аз продавам такива-брембо макс; двойно оксидирани, черни и нарязани. сега нали се сещаш, че имам и надупчени, ама са 600 лева само предните бейби

показаните на снимката са ате- сьс сьщите накладки идват 250
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!

Предишна

Назад към E36