316-ка смяна от Барабани на Дискове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
316-ка смяна от Барабани на Дискове
Здравейте, искам да попитам някои правил ли го е до сега и какво се сменя за да стане колата (E36 316i coupe 1994) отзад с Дискови спирачки вместо с барабанни. Защото ми казаха в един сервиз че, трябвало и полуоските заедно с диференцяла да се сменят не само носачи и главини с апаратите ?
А и незная как ще стои въпроса с ръчната абс-а, въобще има ли смисъл това да го правя?
А и незная как ще стои въпроса с ръчната абс-а, въобще има ли смисъл това да го правя?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Потърси в е30, някой го беше правил мисля че Алибиту;) Дифа мисля че няма нужда да се сменя, но не знам за носачите...най добре целия чарколяк от някоя морга, иначе много скъпо. А, и жилата на ръчната май се сменят.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
най добре си вземи цял заден мост-пък ако е от 325 със стабилизираща щанга ще е най добре

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
е и дисковете де
Значи в сервиза са ме излъгали че каретата са други и трябва и плоуоските че дори и деифа да се сменят ?
Ужас да не се довериш на маистори днешно време

Значи в сервиза са ме излъгали че каретата са други и трябва и плоуоските че дори и деифа да се сменят ?
Ужас да не се довериш на маистори днешно време
8 мнения
• Страница 1 от 1