Къде е?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Къде е?
къде на самият двигател се намира номера на двигателя/м43/
ако може и с няква снимчица да покажете направо цена няма да имате 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
От ляво на двигателя на доста криво място под стартера ама няма как по-точно да ти обясня
only rear wheel drive
двигател
този номер се намира на отвратително място а пак като се има в предвид че наще колица са втора ръка 100% е ръждясал или несе4ете предполагам в пове4ето слуяй, аз като ходих за регистрация в кат ме накараха да мина под колата тя беше на канал и да търкам с неква шкурка половин час и пск нищо несе видя ама споко нема да ти направят проблем щото имам приятел полицай и той ми каза че по закон двигателят е сменяема част и номерът може да бъде различен.
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
n_dinkov написа:ама къде се манира все пак?
Отгоре зор ще го видиш,макар че при регистрацията човека с опит го видя.Аз го видях чак като слязох в канала да свалям стартера,гледай за ориентир мястото където тръбичката за нивото на маслото влиза в картера,номера беше над нея върху блока...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Номера се намира в лявата част (шоферската), от ляво на пръчката а маслото ама е на такова нясто че за да го видиш трябва да ходиш на канал иначе е на една малка плочка на самият блок 

9 мнения
• Страница 1 от 1