избор на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- marty979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 и A3
- Мечтае да кара: Е90
Re: разход
bader написа:какав град това нещо съм го карак ч ден из някво слеце до Салерно на хував пат колкото до тая стрелка ми казаха да не се притеснявам не отчита вярно що като спряла седи на 15 и трепери а като смяташ че си чеша езика не ми пиши никои не те кара на сила
ТИ СИ НЕГРАМОТЕН ВЕЕЕЕЕЕЕ!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Honzik написа:Това е дъвчено 100 пъти сигурно..... ако имаш човек, дето може да ти докара - супер.... ако не си намираш някой, дето може да направи първоначален оглед... и отиваш с него да дебнеш по Горубляне или по-добре - директно интерсептваш пристигащи автовози в София (Горубляне) или Кюстендил, Дупница, Перник и т.н..... така колата ще я видиш в Оригинално-пристигащ вид... без да е лачена в BG... ако отидеш до провинцията има вероятност да си намериш кола, която да е с до 500-1000лв по-евтина от еквивалентна на Горубляне... все пак доста от Горубляне купуват тия от Дупница и Co., докарват ги тука, освежават ги, слагат си печалбата и айде.... на пангара...

Never mistake motion for action...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Еми някои от Горубляне това и правят.... хващат се двама и си разпределят автокъщите там и дебнат за автовози.... и направо ги гледат още несвалени колите.... и ги пазарят.... и айде.... работят през малка печалба, ама пък не се занимават лично с глупостите около внос-а...
С мятам,че човек ако се хване с някой познат за един уикенд ще успеят да намерят нещо в Дупница, Кюстендил и околията... пък ако се намери и някой за Перник и околността автокъщи.... гаранция ше удариш далаверата...
С мятам,че човек ако се хване с някой познат за един уикенд ще успеят да намерят нещо в Дупница, Кюстендил и околията... пък ако се намери и някой за Перник и околността автокъщи.... гаранция ше удариш далаверата...

BaVaReC19 написа:батенца, са един приател на баща ми си зел за 1500 евро едно Сиво БМВ 94-а с някав светал КОЖЕН салон за 1500 от ИТАЛИЯ!!!!!!!!!!! и я продал и имал доста добра печалба!!!!! А колата беше КУПЕ !!! Сивичка и по нея не беше пипано нищо.. еба ли ги тия в италия маи ги дават без пари !?![]()
ще кажа само едно тъкмо си бях вкарал колата и отидох до горубляне за сверка на цените.видях едно на вън6ен вид супер,същият мотор като моя, същата година 94,с климата,с джантите просто супер за 6400лв обявена.идва6е ми да си изям т.... но когато го загледах по-подробно няма airbag.такова bmw не същестува.сам си направи изводите
В Дупница, специално баварците (това съм гледал само) са в доста лошо състояние. Миналата година един приятел си взе от там Е36 седан 93г. за 5500 и беше много зле ... аз съм писал в една тема за това, така че да не се повтарям ... но според мен там колите са кофти, но тва си е лично мое мнение. Може пък да е само за по-старите .... 

_!_
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Навсякъде има хубави и скапани коли... В Италия, в Германия, на Горубляне... Всичко е до избор и късмет. 

Never mistake motion for action...
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5