Врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Врата
Здравеите , имам досаден проблем с дясната врата на Е36 купе . Чува се някво тракане . Мисля , че е от стъклото , но не знам как да го оправя . Мислех , че като прибера онази джаджа дето се затваря вратата за нея ще спре , но не успях да я отвия . Кви ли не усилия не положих , но НЕ . Махнах кората на вратата и не можах да разбера от каде е . Като затрака,пипам стъклото и не спира.А то даже и в някакви ниски обороти резонира и без да минавам през дупки пак трака.
. Моля помогнете
!

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Mileitiii написа: Да ама аз ги залепих . Махнах цялата кора на вратата и пак си дрънка .
Спомням си че лятото имах дрънкане във предна врата.Проблема беше едно лостче ,намира се над ключалката(гледаш вътре във вратата),захванато е към ключалката посредством пластмасова втулка(пръстен) точно за обезшумяване и намаляване на износването вероятно.При мен тя се беше изместила по лостчето и така контакта беше метал-метал и се клатеше там.....провери ако си навит

- Andronoff
- триногата
-
И на мойто купе му дрънка десния джам..
Намерих най-лесното, най-мързеливото и най-евтино решение, а именно - като тръгна, го пускам съвсем лекичко и спира
Намерих най-лесното, най-мързеливото и най-евтино решение, а именно - като тръгна, го пускам съвсем лекичко и спира

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Бравата отвътре, не е от стъклото. Може би лостчето, описано по-горе. На много гадно място е и трудно се разглобява, но почти съм сигурен, че е нещо около бравата. При мен не дрънчеше в движение, само като затварях вратата. След като ми сваляха бравата и я сглобиха отново изчезна.
Never mistake motion for action...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
във водачите на стъклото има едни уплътнители ,може да се е разместил някой от тях - моя беше направо изпаднал във вратата и стъклото дрънчеше доста
8 мнения
• Страница 1 от 1