кажете си мнението
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Първите 2 модела съм ги виждал на коли в различни цветове и изглеждат ужасно. Ако ще сменяш стоповете, колегата dundo продава едни на ИНПРО, които са максимално близо до оригиналните, а ги даваше на много добра цена. Но вс епак всеки има право да си направи колата по негов вкус... 

Never mistake motion for action...
///MapTo написа:Аз пък некак реши,че ейнджъл айс-а на е36 е като лада със спойлер,при положение,че това си е запазена марка на бмв,появила се в по-новите модели...аз съм с фарове с вграден ейнджъл и изглеждат 1към1 спрямо оригиналдъ..виж да сложиш сини пръскалки-да,но черта на бмв да се сложи на бмв-нищо селско според мен..
Добре де хайде, може и да не е селско за повечето хора

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не, няма ги.... но муцуната на BMW не се е променила чак толкова фрапиращо много от Е36 насам, че да кажеш, че Е46 примерно изглежда на място с АА, докато при Е36 било селско....
АА е селско на VW, или направо на всякаква друга марка, различно от BMW... най-малкото никой не е свикнал да ги вижда на нещо различно от BMW.... това е създадено от BMW за BMW... въведено с Е39, която междувпрочем е доста подобна на Е36 и Е36 като визия отпред...
АА е селско на VW, или направо на всякаква друга марка, различно от BMW... най-малкото никой не е свикнал да ги вижда на нещо различно от BMW.... това е създадено от BMW за BMW... въведено с Е39, която междувпрочем е доста подобна на Е36 и Е36 като визия отпред...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Eratosten написа:....
Ти като си такъв естет на оригиналдъ-тъ защо не си сложиш стоманени джанти и оригиналните за е36 жълти мигачи,както е излезнала от завода М40-ката и оригиналния касетофон/CD???айде да не си говорим глупости кое било кич и кое не...няма да се учудя ако кажеш,че и М пакета седи грозно на кола,която не е излязла от завода с такова сърце...и имам едно въпросче към теб=>обясни ми как ще вградиш в лада 1500 фар на самара...без интервенции по ламарини ако го направиш печелиш автоматично каса бира от мен
п.п. Яворе,ти не се включвай в тази тема

То и на циганите им изглежда хубав коня, когато е с червен пискюл на челото, ама....

А за фаровете на Самарата ... е, май няма как без префасониране на ламарините, освен здраво тиксо и за капака

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3