кажете си мнението

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 24 Мар 2007, 4:20

Моя грешка, Марто е прав за ейнджъл айс-а :uups:
п.п.: фаровете ти са супер :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Мар 2007, 11:53

Първите 2 модела съм ги виждал на коли в различни цветове и изглеждат ужасно. Ако ще сменяш стоповете, колегата dundo продава едни на ИНПРО, които са максимално близо до оригиналните, а ги даваше на много добра цена. Но вс епак всеки има право да си направи колата по негов вкус... :roll:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 25 Мар 2007, 1:28

///MapTo написа:Аз пък не :evil: как реши,че ейнджъл айс-а на е36 е като лада със спойлер,при положение,че това си е запазена марка на бмв,появила се в по-новите модели...аз съм с фарове с вграден ейнджъл и изглеждат 1към1 спрямо оригиналдъ..виж да сложиш сини пръскалки-да,но черта на бмв да се сложи на бмв-нищо селско според мен..

Добре де хайде, може и да не е селско за повечето хора :)) но на мен лично ми изглежда все едно да сложа на Лада 1500 фарове от Самара и да си мисля, че колата е по-гъзарска, като си казвам, че фаровете са си пак от Лада, но по-нов модел. Но може би не съм прав, ако Ангелските очи ги има серийно и в Е36.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Мар 2007, 1:59

Не, няма ги.... но муцуната на BMW не се е променила чак толкова фрапиращо много от Е36 насам, че да кажеш, че Е46 примерно изглежда на място с АА, докато при Е36 било селско....

АА е селско на VW, или направо на всякаква друга марка, различно от BMW... най-малкото никой не е свикнал да ги вижда на нещо различно от BMW.... това е създадено от BMW за BMW... въведено с Е39, която междувпрочем е доста подобна на Е36 и Е36 като визия отпред...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Мар 2007, 2:03

Eratosten написа:....

Ти като си такъв естет на оригиналдъ-тъ защо не си сложиш стоманени джанти и оригиналните за е36 жълти мигачи,както е излезнала от завода М40-ката и оригиналния касетофон/CD???айде да не си говорим глупости кое било кич и кое не...няма да се учудя ако кажеш,че и М пакета седи грозно на кола,която не е излязла от завода с такова сърце...и имам едно въпросче към теб=>обясни ми как ще вградиш в лада 1500 фар на самара...без интервенции по ламарини ако го направиш печелиш автоматично каса бира от мен

п.п. Яворе,ти не се включвай в тази тема :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 25 Мар 2007, 2:17

:) :) Джантите са си джанти. Не вярвам да принадлежат към конкретен модел. А за мигачите ... така я взех, макарче отзад са ми жълти и става манджа с грозде. Но въпроса е друг, дали е удачно да се слагат атрибути на друг модел. Има разлика, нали?
То и на циганите им изглежда хубав коня, когато е с червен пискюл на челото, ама.... :))))))))

А за фаровете на Самарата ... е, май няма как без префасониране на ламарините, освен здраво тиксо и за капака :))))

Предишна

Назад към E36