Консумативи - Въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Консумативи - Въпрос
Колеги, каква течност да сложа в хидравликата на кормилото и каква спирачна течност?
За вид и марка питам. Не са ми много ясни тия неща и за да не объркам нещо по-добре да си ви питам
Мерси предварително 
За вид и марка питам. Не са ми много ясни тия неща и за да не объркам нещо по-добре да си ви питам

_!_
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Консумативи - Въпрос
Space написа:Колеги, каква течност да сложа в хидравликата на кормилото и каква спирачна течност?
За вид и марка питам. Не са ми много ясни тия неща и за да не объркам нещо по-добре да си ви питамМерси предварително
Аз съм със Waico на хидравликата(там маслото е винаги ATF),на спирачките е БМВ в ламаринени кутийки,пазарувано е от ДаскаловКар...

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Space написа:Аа, забравих да питам какво количесто ще ми трябва и от двете?? Мерси
На хидравликата мисля беше по-малко от литър,там зависи от къде точиш,колкото по-ниска точка по-добре,а това ти е точна спецификация за маслото на хидравликата-тип Dexron II/CHF 11S, марка ти си избери.Течността на спирачките я смених цялата ,мисля че влязоха почти 3 опаковки грамажа им беше 200гр. Дадох ти доста относителни отговори ,защото просто в момента не си спомням...

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
8 мнения
• Страница 1 от 1