Въпрос за седалки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
гледах го този линк,но не се нравя на идеята за побългаряването..предпочитам да си сменя жабката с такава от 2 еър бега,там и дупките на въздуховодите са по-красиви и копчето на жабката и като цяло...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:гледах го този линк,но не се нравя на идеята за побългаряването..предпочитам да си сменя жабката с такава от 2 еър бега,там и дупките на въздуховодите са по-красиви и копчето на жабката и като цяло...
Марто разбира се че избора си е твой

кабели под седалката
euroto написа:Сега се "гъзих" и има две двойни кабелчета които са изолираниТочно под седалката са
Това няма да е за коланите
Ако колата ти е с въздушни възглавници, тези кабели под седалката са: Единият за датчик към AIRBAG-a, за това дали седи някой на седалката; Другият е за "патрона" който при задействане /да не дава Господ!!!/ на възглавницата затяга колана.
Вервайте ми изпробвал съм го веднъж...
П.П. Никога не слагайте багаж на пасажерската седалка отпред, за да не купувате два еърбега.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
като сте заприказвали за седалки - ето какво стърчи при мен от седалката на пътника :
така и никой не ми каза какво е това чудо !! Пъки хич не ми се бърника, освен нещо за затягане на седалката, че се е разхлопала..

така и никой не ми каза какво е това чудо !! Пъки хич не ми се бърника, освен нещо за затягане на седалката, че се е разхлопала..
stay tuned

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3