Въпрос за седалки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Мар 2007, 13:53

гледах го този линк,но не се нравя на идеята за побългаряването..предпочитам да си сменя жабката с такава от 2 еър бега,там и дупките на въздуховодите са по-красиви и копчето на жабката и като цяло...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 01 Мар 2007, 13:58

///MapTo написа:гледах го този линк,но не се нравя на идеята за побългаряването..предпочитам да си сменя жабката с такава от 2 еър бега,там и дупките на въздуховодите са по-красиви и копчето на жабката и като цяло...

Марто разбира се че избора си е твой :yes: ,просто това побългаряване се получава много добре,ако са черни винтовете и подобни на другите по жабката не можеш да забележиш че е преправяно... като фабрично е

Потребител
Аватар

кабели под седалката

Мнение от goldy » 01 Мар 2007, 15:54

euroto написа:Сега се "гъзих" и има две двойни кабелчета които са изолирани :shock: Точно под седалката са :!: Това няма да е за коланите :roll:

Ако колата ти е с въздушни възглавници, тези кабели под седалката са: Единият за датчик към AIRBAG-a, за това дали седи някой на седалката; Другият е за "патрона" който при задействане /да не дава Господ!!!/ на възглавницата затяга колана.
Вервайте ми изпробвал съм го веднъж...
П.П. Никога не слагайте багаж на пасажерската седалка отпред, за да не купувате два еърбега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 01 Мар 2007, 17:26

като сте заприказвали за седалки - ето какво стърчи при мен от седалката на пътника :

Изображение

така и никой не ми каза какво е това чудо !! Пъки хич не ми се бърника, освен нещо за затягане на седалката, че се е разхлопала..
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 03 Мар 2007, 9:59

Ами няма нито надуване нито каквото и да било, кабелчетата са изолирани без букси и са няколко, но скоро ще разбера и ще пиша какво е точно - ще опитам да направя и снимки :)
Изображение

Предишна

Назад към E36