няколко въпроса от нов собственик на 318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Да ,ако искаш чукни ги с нещо дървено от горе може и да отворят, те са клапани и в зависимост от градусите които си задал са отворени , по-малко отворени и затворени , твойте в момента са затворени!!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
С риск да стана банален ще те посъветвам да ползваш тъсачката. имаше тема в която пишеше при подобен проблем да се настроят всички стоиности на климатроника на макс и да се изфорсира двг (това се прави при студен мотор) по този начин се отваряли клапите и се почиствала системата
Зада обезвъздушиш системата паркираи някаде с по долям наклон и остави колата да работи -(пробваи и това)при смяната на водна помпа карах 2-3дни преди сама да се обезвъздуши и независимо от работната темп. ми духаше студено
Зада обезвъздушиш системата паркираи някаде с по долям наклон и остави колата да работи -(пробваи и това)при смяната на водна помпа карах 2-3дни преди сама да се обезвъздуши и независимо от работната темп. ми духаше студено
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

А как е температурата на двигателя? Ако стрелката не ти стой на средата тогава най-вероятно имаш нужда да си смениш термостатчето. Не е много пари. Вчера го проверявах 17 лв ама не е оригинален. То не че има голяма разлика де. Все си отварят и си затварят. Карай че не пиши BMW на него.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
така... колеги, проблема е решен, имам вече топло в колата
Все пак не се разминах със сервиза, но здраве да е, важен е крайния резултат. Оказа се че управлението на самите клапани се е.аваше(майстора не беше много словоохотлив)
Благодаря на всички отзовали се!
междудругото вижте с какво се сдоби новата ми изгора(освен с парно)
и това:
този месец толкова, на следващата заплата ще има още подобрения

Все пак не се разминах със сервиза, но здраве да е, важен е крайния резултат. Оказа се че управлението на самите клапани се е.аваше(майстора не беше много словоохотлив)
Благодаря на всички отзовали се!
междудругото вижте с какво се сдоби новата ми изгора(освен с парно)

и това:

този месец толкова, на следващата заплата ще има още подобрения

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2